SVI ZNAJU ZA NJEGOVU VEZU SA JELISAVETOM ORAŠANIN! Retko ko zna da je VUK KOSTIĆ šetao najbolju SVETSKU MANEKENKU
Foto: Damir Dervišagić

AUUU

SVI ZNAJU ZA NJEGOVU VEZU SA JELISAVETOM ORAŠANIN! Retko ko zna da je VUK KOSTIĆ šetao najbolju SVETSKU MANEKENKU

Glumac Vuk Kostić jedan je od naših najpopularnijih glumaca. On nije samo skrenuo pažnju na sebe mnogobrojnim ulogama, već i burnim ljubavnim životom!

Objavljeno:

Poznate su njegove veze sa koleginicom Bojanom Stefanović još sa Akademije ali je ipak najviše pažnje izazvala njegova veza sa Jelisavetom Orašanin.

Pored drugih manje poznatih dama malo ko zna da je Vuk bio u vezi sa našom poznatom manekenkom Ivanom Stanković. Veza nažalost nije potrajala iako su im mnogi predviđali dug staž.

Posing...

A post shared by Ivana Stankovic (@ivanazstankovic) on

Ivana je poznata kao jedna od naših najuspešnijih manekenki koja je gradila uspešnu karijeru u svetu i imala par zapaženih kampanja sa ozbiljnim svetskim zvezdama. Ipak se vraća u Beograd gde je bila deo par projekata ali i autor knjige koja je izazvala veliko interesovanje. Retko se pojavljuje u javnosti međutim neretko objavljuje slike među kojima ima i onih profesionalnih pa je možemo očekivati u još nekim kampanjama s obzirom na to da njena lepota ne bledi, a neguje prirodan i mladalački izgled. O svom privatnom životu nikada nije volela da priča.

Vuk Kostić je poslednje dve godine je bio u vezi sa Aleksandrom Popović, a nedavno su shvatili da im se putevi razilaze pa su na svoju ljubav stavili tačku.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.