POZNATI GLUMAC OPTUŽEN ZA ZLOSTAVLJANJE: Učenice u školi glume TERAO da se skidaju, pa KORISTIO njihovo telo (FOTO)
Ilustracija, Foto: Printscreen Youtube

SKANDAL

POZNATI GLUMAC OPTUŽEN ZA ZLOSTAVLJANJE: Učenice u školi glume TERAO da se skidaju, pa KORISTIO njihovo telo (FOTO)

Trenutno glumi u jednoj televizijskoj seriji

Objavljeno: 04.10.2019. 18:31h

U Americi je u četvrtak uveče podneta građanska tužba protiv glumca Džejmsa Franka.

Naime, dve žene su tvrdile da on vodi lažnu filmsku školu u kojoj mlade žene željne napredovanja u karijeri tera da snimaju eksplicitne scene.

Tužba protiv ovog 41-godišnjeg glumca koji je nominovan za Oskara i koji trenutno glumi u jednoj televizijskoj seriji podneta je na višem sudu u Los Anđelesu.

Džejmsa Franka terete da je koristio i zlostavljao ambiciozne mlade nade.

Kako glasi u tužbi, dve žene, glumice Sara Titer-Kaplan i Toni Gaal izjavile su da su 2014. upisale Frankovu filmsku školu u kojoj su navodno trpele zlostavljanje i ponižavanja.

foto: AP/ Andy Kropa

Naime, one tvrde da su Franko i još dva muškarca koji rade u njegovoj producentskoj kompaniji diskriminisali, uznemiravali i prevarili mlade žene. Ali to nije sve. Mladi studenti su plaćali čak 750 dolara da bi se pridružili razredu u kom su bile zastupljene intimne scene, te su morali na audiciju da dolaze goli ili delimično goli, navodi se u tužbi.

Mogućnost za zapošljavanje postajala bi veća ako bi žene pristajale na intimne scene, često u postavkama orgija, navodi se u tužbi.

Nakon što je završila pohađanje te škole, Sari Titer-Kaplan ponuđena je uloga u projektu u kojem se Franko pojavljuje u sceni orgija sa ženama. 

Kako ona navodi, on je tokom snimanja te scene uklonio plastične zaštitnike koji su pokrivali polne organe glumica, simulirajući oralni s*ks.

Mlade glumice traže novčanu odštetu.

Sa druge strane, advokati glumca tvrde da ništa od navedenog nije istina.

Džejms se neće samo u potpunosti braniti, već će tražiti i odštetu od tužitelja i njihovih advokata zbog podnošenja ovakvih optužbi", kaže Majkl Plonsker, glumčev advokat, prenose mediji.

 

Bonus video

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media