VREME NIŠTA NE LEČI, PLAČEM PO NEKOLIKO DANA: Bolna ISPOVEST majke Done Ares! Evo šta je uradila pevačica pred SMRT
Dona Ares preminula je pre dve godine u svojoj 41. godini života, Foto: Dragana Udovičić

pretužno...

VREME NIŠTA NE LEČI, PLAČEM PO NEKOLIKO DANA: Bolna ISPOVEST majke Done Ares! Evo šta je uradila pevačica pred SMRT

Njena majka Ajka Kolaković se ne miri sa gubitkom ćerke...

Objavljeno:

Pevačica Dona Ares, preminula je pre dve godine posle duge i teške borbe sa opakom bolešću.

Dona je izgubila najvažniju životnu bitku u 41. godini života, ona je jedno vreme živela u Danskoj, a kako mnogi kažu, pevačica je osetila da je kraj, te je želela da se vrati u rodni Bihać.

Njena majka Ajka Kolaković najteže je podnela njenu smrt.

- Prebolno je, preteško. Ne daj Bože nikome da se oseća ovako kao ja. Vreme ništa ne leči. Imam ja svoje mehanizme za funkcionisanje, poprilično smo jake, borci smo veliki... Međutim, ona je uvek prisutna. Naučili smo na Azrine turneje i da je nema, ali dođu dani kada se suočiš s istinom koja je presurova. Prestrašno je sve - govori Ajka za „Dnevni avaz“.

Na rubu suza, i ove godine krenula je na ćerkin grob, te je rekla kako čovek samo nauči da živi dalje.

- Uvek nekako držim u dubini sebe tugu i svoje suze čuvam za sebe. Ali kada dođu ovi dani, bude haos, uragan... Bila je pozitivna osoba, puna života, a muziku je oduvek volela. Od prvog dana kada se rodila, mi smo znali da će biti muzičaka. Nije bilo bitno koji će žanr biti, hoće li svirati ili pevati, ona je jednostavno bila okrenuta ka tome - priseća se ona.

- Nekada, kada slušam njenu muziku, osećam se najnormalnije, kao da je tu, a opet nekada... Zavisi od mesta, momenta, okruženja... Nekada jednostavno taj uragan u meni prevlada... Plačem po nekoliko dana, pa se smirim, funkcionišem normalno neko vreme, a onda opet dođe taj uragan. Nekada je i moja snaga samo maska. Nijednoj majci ne bih poželela ovo - zaključuje Ajka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.