ALEKSANDRA LILA SUZE NA SVOM ROĐENDANU: Prija otkrila šta se DEŠAVA između nje i Filipa, pa se dotakla Brene i Bobe
Aleksandra Prijović nedavno je proslavila svoj rođendan, Foto: Instagram

nepoznati detalji

ALEKSANDRA LILA SUZE NA SVOM ROĐENDANU: Prija otkrila šta se DEŠAVA između nje i Filipa, pa se dotakla Brene i Bobe

Pevačica je najsrećnija kada je kod kuće sa sinom Aleksandrom

Objavljeno:

Aleksandra Prijović je nedavno proslavila rođendan u njenom i Filipovom restoranu, a njen suprug potrudio se da je posebno oduševi za ovu priliku.

?

Објава коју дели Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) дана

- Vratila sam se sa puta tik pred rođendan, a dočekala me je kuća u balonima, ukrasima i tortama. Filip i Aleksandar su mi napravili i poseban poklon koji je toliko lep i poseban za mene. Ne znam šta na ovom svetu da mi je Filip kupio ne bi me toliko oduševio, baš zato sto je sam napravio poklon i napisao u tekstu kao da mi ga je Aleksandar napravio. U poruci je pisalo: “Pošto sam ja mali, zamolio sam tatu da ti napravi poklon”. Kad sam to pročitala počela sam da plačem. To mi je najlepši poklon u životu. Sastojao se od raznih fotografija dok sam bila trudna i kasnije, kao recimo sa ultrazvuka, prvo odelce i svašta nešto, tako da je bilo predivno - objašnjava pevačica i ne krije da je od početka veze sa Filipom znala da će on biti divan suprug:

- Filip je porodičan i uvek mi je delovalo da će biti odličan muž i otac. Za sada je najbolji tata na svetu, a dokazao se čim sam se porodila. Recimo, prve dve nedelje sve je on radio, iako sam se dobro osećala. Želeo je u svemu da pomaže, a ja da se odmaram. I sada gleda da sve slobodno vreme provede kući i bude sa njim. Igra se i peva mu često i baš je posvećen.

Aleksandra se vrlo brzo nakon porođaja vratila na muzičku scenu i sada uz dobru organizaciju uspeva da se posveti poslu i sinu. Ipak, najsrećnija je kada je kod kuće.

- Posebno uživam kada nas troje legnemo u krevet i Aleksandar zaspi sa nama, pa ga kasnije prebacimo u krevetac. Mnogo je mirna beba i svi kažu da je za primer. Međutim, dok je bio u stomaku sve vreme me je šutirao - ponosno kaže mlada mama i dodaje da nije sigurna koliko će moći da bude stroga prema mezimcu:

foto: Dragan Kadić

- Drugarice koje imaju decu su mi pričale kako pokušavaju da budu stroge u određenim situacijama prema njima, ali ja ne mogu da zamislim da budem do kraja stroga. Kad mi se onako nasmeje i pogleda me uvek se raznežim. Doduše, ja burnije reagujem od Filipa, on je dosta staloženiji, ali ćemo videti kako će to sve izgledati kako Aleksandar bude rastao.

Boba Živojinović često ističe kako je Aleksandra njegova mezimica i da je voli kao rođenu ćerku.

foto: Vladimir Šporčić

- Da, to je istina, ali je obostrano jer to ne može da se odglumi. Mnogo volim Bobu, on je stvarno predivan. Često zato teram Filipa da ih zove sve da dođu kod nas, jer oni se plaše da nam ne smetaju, a ja mnogo volim kad smo svi na okupu - rekla je Aleksandra za Blic.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.