SEVERINA ZAPALA U KRIZU: Digla kredit od 70.000 evra, stavila HIPOTEKU i na drugi stan! Evo za šta joj treba LOVA!
Severina Kojić, Foto: Dragana Udovičić

dug za dugom

SEVERINA ZAPALA U KRIZU: Digla kredit od 70.000 evra, stavila HIPOTEKU i na drugi stan! Evo za šta joj treba LOVA!

Prešlo joj u naviku...

Objavljeno:

Severina Kojić ponovo je podigla kredit, ovaj put u iznosu od 70.000 evra, koji planira da uloži u turneju.

Ovo je već drugi put za manje od godinu dana kako se pevačica obraća banci, od koje je već pozajmila 100.000 evra kako bi platila album. U oba slučaja založila je stan, prvo onaj u Zagrebu, u kome živi, a sada i u rodnom Splitu.

Hrvatska zvezda priprema se da od ove jeseni potvrdi da joj pripada visoko mesto na muzičkoj sceni, koje je bilo ozbiljno poljuljano u poslednjih godinu dana.

foto: Beta/ Dragan Karadarević

Posle raskida saradnje sa dugogodišnjim menadžerom Tomicom Petrovićem, alfom i omegom Severinine karijere, i lošeg plasmana njenog poslednjeg albuma, izgledalo je da će teško uspeti u tome. Zaključila je da bi velika regionalna turneja mogla da je vrati na vrh, pa je okupila tim saradnika i počela s pripremama, a novčane probleme ponovo je rešila pozajmicom.

Organizacija turneje je skupa, to je preko sto hiljada evra. Deo novca je ona imala, a ostatak od 70.000 je pozajmila. U pitanju je ista banka koja joj je početkom godine dala kredit za snimanje albuma. Jeste da je početkom leta imala problema sa otplaćivanjem rata i da joj je pretila aktivacija hipoteke na stan u Zagrebu, koji inače vredi oko 300.000 , ali je to rešila. Refinansirala je kredit i zasad sve ide dobro. Rata je i dalje oko sedam hiljada mesečno, ali joj je produžen rok otplate za još godinu dana", kaže za Kurir izvor blizak Kojićevoj i dodaje da je banka lako pristala na pozajmicuzbog stana koji je garancija, kao i prošli put.

Ona je navikla da podiže i otplaćuje kredite. Još pre nekoliko godina je prvi put stavila pod hipoteku stan u Splitu, kada je kupila penthaus u Zagrebu, koji je otplatila u međuvremenu.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.