DOŠAO JE RED I NA NAS... Oglasio se Jugoslav Karić i otkrio da ima PROBLEM s Elenom oko PODELE IMOVINE!
Elena Karić, Jugoslav Karić, Foto: Damir Dervišagić

KRAJ JEDNE LJUBAVI

DOŠAO JE RED I NA NAS... Oglasio se Jugoslav Karić i otkrio da ima PROBLEM s Elenom oko PODELE IMOVINE!

Elena Karić, pored sina Simona, ima još dva naslednika, Matiju, iz braka sa biznismenom Andrijom Draškovićem, i Luku, iz braka sa fudbalerom Predragom Mijatovićem

Objavljeno: 21:47h

Biznismen Jugoslav Karić i njegova supruga Elena, dizajnerka enterijera, u skladnom su braku već skoro deceniju i po, u kom su dobili sina Simona. Naslednik Dragomira Karića rešio je da prokomentariše navode koji su se pojavili u domaćoj štampi, a tiču se njegovog navodnog razvoda od Elene.

foto: Dragan Kadić

- Šta da vam kažem, neka pišu o svemu, pa i o nama. Došao je red i na nas, dugo nas nije bilo u novinama - kazao je Jugoslav, pa je demantovao ove navode na duhovit način.

foto: Dragana Udovičić

- Čekam Elenu da se vrati iz prelepog Perua, da vidimo kako ćemo i šta ćemo... Imamo ozbiljan problem, kokoške ćemo lako podeliti, njoj 25, meni 25, koze - svakome po jedna, ali imamo problem sa kravama, imamo ih pet i ne znamo kako da ih podelimo - našalio se on, ističući da nema govora o razlazu sa njegovom dragom.

foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, Elena Karić, pored sina Simona, ima još dva naslednika, Matiju, iz braka sa biznismenom Andrijom Draškovićem, i Luku, iz braka sa fudbalerom Predragom Mijatovićem.

Bonus video

DAVID SUBOTIĆKIN ROĐENDAN SLAVI U LUKSUZNOM APARTMANU SA KORAĆEVOM: Rijaliti par se oglasio iz KREVETA, a EVO koja destinacija je u pitanju!

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.