BOJAN PERIĆ ZAVEO UDATU KOLEGINICU: Niko ne bi pomislio da će NJU DA SMUVA! (FOTO)
Bojan Perić, Foto: Public

rodila se ljubav

BOJAN PERIĆ ZAVEO UDATU KOLEGINICU: Niko ne bi pomislio da će NJU DA SMUVA! (FOTO)

Popularni glumac tokom snimanja filma zaveo koleginicu

Objavljeno:

Premijera filma "Vojna akademija 5" biće održana sutra u beogradskom Centru „Sava“, a jedan od glavnih glumaca, Bojan Perić, otkriva da je, osim što je dao sve od sebe da opravda svoju ulogu, smuvao i koleginicu Ninu Janković, koja je dobila ulogu u projektu.

Perić je istakao da je uživao radeći na projektu, a potom objasnio da je srećan što se između njega i Jankovićeve rodila ljubav.

Kako su i moje kolege objasnile, film je gledljiv i prijemčiv čak i onima koji nisu gledali seriju, mada je takvih malo tokom svih sezona koje su iza nas. Nina i ja imamo ljubavnu priču od početka do kraja, što će biti zanimljivo gledaocima i bilo mi je pravo zadovoljstvo da sarađujem sa njom", kaže glumac.

foto: Printscreen/Instagram/janxnina

I reditelj Dejan Zečević polaže nade u novi projekat, te objašnjava da će osim novih glumaca doneti potpuno nove životne priče i zaplete.

Film „Vojna akademija 5“ prati priče većine glavnih junaka koje ste kroz seriju upoznali. Kao i uvek, potrudili smo se da budemo drugačiji. Nadam se da smo uspeli u tome da publici kroz film donesemo nešto potpuno novo, bez obzira na to što smo već treći put pred bioskopskom publikom. Zadovoljstvo mi je da s kolegama i glumcima stvaram nove priče. Jedan deo filma sniman je u specijalnoj brigadi Vojske Srbije i to je jedan jako zanimljiv aspekt koji nam je pružio dosta mogućnosti da uradimo dinamične scene. Ovo je projekat oko kog smo se jako potrudili i siguran sam da će publika koja voli „Vojnu akademiju“ zaista uživati", kaže Dejan Zečević za „Alo!“.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.