POZNATI KOJU SU POBEDILI RAK: Jedna pevačica je sa samo 19 godina otkrila BOLEST, a nju su LEKARI BILI OTPISALI!
Oni su se uhvatili u koštac sa opakom bolešću, Foto: Pritnscreen

Njihove priče su inspirisale mnoge

POZNATI KOJU SU POBEDILI RAK: Jedna pevačica je sa samo 19 godina otkrila BOLEST, a nju su LEKARI BILI OTPISALI!

Dobili svoje najvažnije životne bitke!

Objavljeno:

Mnoge poznate ličnosti gledali su "smrt u oči", našavši se u paklu opake bolesti. Posle dugih borbi, oni su se izborili sa kancerom, a danas žive sasvim normalnim životom.

Mira Škorić je jedna od naših pevačica koja je čak četiri puta operisana zbog teške bolesti, a evo kako je uspela da pobedi rak i sakrije bolest od svojih najmilijih.

Pevačica je pre nekoliko godina doživela veliki stres, a neposredno nakon toga otkrila je da ima kancer. Međutim, to je za nju bila bolna tema koju je vrlo retko pominjala.

foto: Printscreen/Instagram

- Osećala sam premor i imala sam podmuklu temperaturu. Na to je trebalo da odreagujem ranije, ali nažalost, kasno sam obratila pažnju. Radila sam pod povišenom temperaturom od 37, 2. Pevala sam satima i danima i sve više se umarala i bila slabija. Imunitet mi je opao i tek kada mi je iskočila limfna žlezda na vratu iznad ključne kosti, odreagovala sam. - rekla je Škorićka svojevremeno.

Voditeljk Dejan Pantelić takođe se se uhvatio u koštac sa najtežom bolešću.

Njemu je 2012. godine dijagnostikovan kancer, a u svojoj borbi sa ovom opakom bolešću, pronašao je motivaciju da pomogne drugima koji se suočavaju sa istim problemom. To je postala njegova životna misija.

foto: Printscreeen

– Imao sam problem ispod krajnika, a namerno neću da ga imenujem. On je krenuo da se širi i da mi gura jednu žlezdu. Lutao sam po lekarima. Ništa me nije bolelo. Rak u startu ne boli, ali verovatno kasnije boli – opisao je svoj prvi susret sa nolešću Deki – Srećem ljude koji su imali isti problem kao ja. U početku mi je to smetalo jer me je to vraćalo na neke moje probleme, međutim kasnije sam shvatio da je to moja misija i da ja moram da pomognem tim ljudima, da ih usmerim levo ili desno, da odigraju pravu kombinaciju, da se posle ne bi desio katastrofalan ishod.

Nada Obrić uspela je čak dva puta da pobedi najtežu bolest – 1999. godine dijagnosticiran joj je kancer materice u poodmaklom stadijumu, a 2003. godine maligni mladež na koži.

Oba puta je bila operisana, potpuno je verovala lekarima, ali verovala je i da su čuda moguća i da će se izlečiti.

foto: Prinstscreen / Youtube, Zvezde Granda

“Ja sam samo iz mog komšiluka spasla četiri žene koje su isprovocirane mojom pričom otišle kod lekara i sve četiri završile na operacionom stolu. Sve se dobro završilo i ja sam zaista preponosna, a ko zna koliko je onih koje i ne poznajem, a pomogla sam im svojim iskustvom”, kaže Nada, koja se našla i svojoj tada najboljoj drugarici Verici Šerifović kada su joj lekari pronašli tumor štitne žlezde.

foto: Damir Dervišagić

Teniser Janko Tipsarević naišao je na ozbiljne zdravstene probleme, nakon čega mu je dijagnostikovan tumor.

Nakon što je dva puta operisao tumor koji je zahvatio tri četvrtine pete na njegovoj levoj nozi, teniser Janko Tipsarević je morao da se podvrgne i trećoj operaciji. Odstranjena mu je izraslina koja je pravila probleme. Najveća podrška u ovim teškim trenucima za našeg sportistu, bila je njegova supruga Biljana.

Anabela Atijas je samo jedna od mnogobrojnih poznatih ličnosti koja je uspela da se izleči od raka dojke. Imala je samo 19 godina kada je operisala tumor na dojci, o čemu se ne libi da priča.

foto: Printscreen

- U Švedskoj je zakonom propisano da žene starije od 30 godina moraju da idu na pregled, na mamografiju, a ja sam se družila sa devojkama tih godina, koje su mi pričale o tome. Tako sam jedne večeri posle povratka iz grada, dok sam se tuširala, napipala kvržicu, odmah me je uhvatila panika, probudila sam mamu, i sutra smo otišli na pregled, a u roku od dva dana su mi urađeni biopsija i operacija. Nekoliko meseci sam bila na hormonskoj terapiji, i uspešno se oporavljala jer je tumor otkriven na vreme, sve je prošlo bez posledica.

Pevačici Tini Ivanović je nešto pre više od godinu dana, na rutinskoj kontroli otkriveno da ima rak dojke, a lekari su joj davali male šanse da preživi. Uz Božiju pomoć, pevačica se izborila sa podmuklom bolešću.

foto: Instagram

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.