I ONI SU MENI NEPRIJATELJI: Edita PRIZNALA da je DUŽNA FM Play-u! SVE ĆU ISPRIČATI POLICIJI!
Filip Miletić i Miloš Roganović su ulagali u Editinu karijeru, Foto: Printscreen Instagram

OGLASILA SE

I ONI SU MENI NEPRIJATELJI: Edita PRIZNALA da je DUŽNA FM Play-u! SVE ĆU ISPRIČATI POLICIJI!

Na postavljeno pitanje oni su odgovorili da su u sukobu jedino sa Editom Aradinović, zbog čega bi policija uskoro mogla da kontaktira pevačicu i pozove je na saslušanje

Objavljeno:

Edita Aradinović uskoro bi mogla da bude pozvana u policiju na saslušanje povodom incidenta koji se dogodio u subotu, 28. septembra.

Na studio produkcijske kuće FM play je 28. septembra bačena bomba, vlasnici studija Filip Miletić i Miloš Roganović su prilikom davanja izjave upitani da li postoji neko sa kim nisu u dobrim odnosima.

foto: Printscreen/Instagram

Na postavljeno pitanje oni su odgovorili da su u sukobu jedino sa Editom Aradinović, zbog čega bi policija uskoro mogla da kontaktira pevačicu i pozove je na saslušanje.

- Niko me nije zvao. Nisam bila na saslušanju, nemam komentar za sada - rekla je Edita za Blic ovim povodom.

Ona se zatim u izjavi za Pink portal osvrnula na detalje, te navela da prema Filipu i Milošu ima dug, budući da je prekršila ugovor koji je imala sa njima, o čemu se pisalo prethodnih godina.

foto: Damir Dervišagić

- Ja ću svoj iskaz dati policiji. Nije bilo fer što su me neki osumnjičili za nešto za šta me ni policija ne sumnjiči, ali neka ostane na tome. Želim da nastavim da radim ono od čega živim, a to je muzika... A i moram tim ljudima da vratim dug od kojeg ne bežim, niti ga poričem. Stvarno im želim sve najbolje... Kada sam to saznala, ja sam samo pitala da li ima nastradalih - hvala Bogu, bitno je da nema. Isto tako, velika je verovatnoća da to nije bilo namenjeno njima, ali ko sam ja da tu bilo šta pričam - rekla je Edita za poemnuti portal, a zatim dodala:

foto: Zorana Jevtić

- Mene ako policija bude zvala, što čisto sumnjam, ali ako i bude - ja ću njima reći istinski naš odnos i sve što treba da znaju, što uopšte nikada nije bilo rečeno u javnosti. Isto tako, kao što su oni rekli da su samo sa mnom bili u neprijateljskim odnosima, isto tako sam i ja samo sa njima... Ne bih znala šta dalje da dodam - završila je.

Bonus video

IVICA DAČIĆ PEVA NA SLAVLJU ODBOJKAŠA

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.