ZORANNAH JE NEDAVNO BILA GLAVNA TEMA MEDIJA ZBOG ŠARIĆA: U kakvoj su vezi IVIN TAJKUN i modna blogerka?!
Zorana Jovanović Zorannah, Foto: Filip Plavčić

SVET JE MALI

ZORANNAH JE NEDAVNO BILA GLAVNA TEMA MEDIJA ZBOG ŠARIĆA: U kakvoj su vezi IVIN TAJKUN i modna blogerka?!

Hrvatski tajkun Marijan Šarić u srpskim medijima nedavno je postao glavna tema nakon što je učesnica Zadruge 3 Iva Grgurić priznala da ju je on mesecima finansirao i držao u "zlatnom kavezu"

Objavljeno:

Modna blogerka i jutjuberka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, bila je u vezi sa sinom hrvatskog tajkuna Marijana Šarića, Mateom Šarićem.

Blogerka je prema svedočenju izvora navodno svog partnera u maju ove godine predstavila prijateljima tokom proslave rođendana, koju je organizovala u jednom prestoničkom lokalu.

foto: Printscreen/ Instagram/ zorannah

Za njihovu vezu navodno je znao samo najuži krug ljudi, dok je ostalima Matea predstavila kao prijatelja iz Hrvatske. Njih dvoje su kako još prenosi izvor bili nerazdvojni, i ona je često boravila kod njega u Zagrebu, ali je par i tamo vodio računa da niko ne sazna za njih. Iako Zorannah nikada i nije kačila fotografije sa njim, već je uvek na njima sama, ona je odlučila da ga ipak dovede na svoju rođensdansku žurku. Složili su se navodno da je glupo da zbog takvih stvari ne budu zajedno na tako bitnim događajima.

foto: Printscreen/ Instagram/ zorannah

Međutim, ubrzo pošto je Matea predstavila kao svog novog izabranika, u meidjima je odjeknula vest da ga je Zorannah prevarila s bosanskim teniserom Damirom Džumhurom, što je i bio razlog prekida ove kratke romanse.

foto: Facebook

Mateo Šarić je sin hrvatskog tajkuna Marijana Šarića i jedan od vlasnika kluba H2O u Hrvatskoj.

Podsetimo, hrvatski tajkun Marijan Šarić u srpskim medijima nedavno je postao glavna tema nakon što je učesnica Zadruge 3 Iva Grgurić priznala da ju je on mesecima finansirao i držao u "zlatnom kavezu".

Bonus vide

RUŽA RUPIĆ BALKAN TJUB FEST

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.