EDITA ARADINOVIĆ IDE NA SASLUŠANJE ZBOG BAČENE BOMBE NA FM PLAY?! MILOŠ I FILIP rekli da sumnjaju na pevačicu?
Edita Aradinović, Foto: Nemanja Nikolić

KLUPKO SE ODMOTAVA

EDITA ARADINOVIĆ IDE NA SASLUŠANJE ZBOG BAČENE BOMBE NA FM PLAY?! MILOŠ I FILIP rekli da sumnjaju na pevačicu?

Policija će je uskoro kontaktirati

Objavljeno:

Na prostorije producentske kuće FM Play na Bežanijskoj kosi, čiji su vlasnici Miloš Roganović i Filip Miletić, u subotu je bačena bomba, a kako saznaju mediji, povodom ovog slučaja mogla bi da bude saslušana pevačica Edita Aradinović.

Filip Miletić i Miloš Roganović su nakon ovog incidenta saslušani u policiji, a tom prilikom naveli su da je Edita Aradinović jedina pevačica sa kojom nisu u dobrim odnosima.

foto: Printscreen Instagram

- Filip i Miloš su prilikom davanja izjave u policiji upitani da li postoji neko sa kim nisu u dobrim odnosima. Oni su naveli da ni sa kim od saradnika nisu u sukobu, osim sa pevačicom Editom Aradinović - rekao je za "Blic" izvor blizak istrazi.

Kako se dalje saznaje, policija će zbog toga uskoro kontaktirati Editu Aradinović i pozvati je na saslušanje.

foto: Zorana Jevtić

Podsetimo, kada je bačena bomba na studio producentske kuće FM Play pričinjena je velika materijalna šteta, ali srećom niko nije povređen.

- To je ono najvažnije. Pričinjena je velika materijalna šteta, oprema je uništena. Policija će utvrditi šta i kako, ne želimo ništa da nagađamo. Nadamo se da je možda neka greška, ovde ima više muzičkih studija. Kad se ovako nešto desi to obično ima veze sa kriminalom, ali mi nismo iz te priče, nemamo veze sa takvim ljudima. Za nas je ovo šokantna stvar. Povezivanje naših imena sa ovakvim događajem boli, ne spadamo u tu kategoriju. Nikada nam niko nije pretio, a nemamo informacije da je nečeg sličnog bilo u kraju - rekli su Filip i Miloš nakon incidenta.

Bonus video

ANA NIKOLIĆ NIJE ISPUŠTALA FLAŠU IZ RUKE, DIZALA NOGE I BACALA SE PO SEPAREU! Pevačica se bahatila na proslavi 41. rođendana, a pogledajte reakciju njene mame

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.