ANABELA I ANDREJ OSTALI U K*ES ŠEMI: Ovo je PRAVA ISTINA o njihovom odnosu i njenoj HLADNOKRVNOSTI
Foto: Printscreen Instagram

O RAZVODU

ANABELA I ANDREJ OSTALI U K*ES ŠEMI: Ovo je PRAVA ISTINA o njihovom odnosu i njenoj HLADNOKRVNOSTI

Anabela i Andrej Atijas glavna su tema u medijima poslednjih nekoliko nedelja! Pevačica je otvoreno priznala da njih dvoje nisu dva meseca zajedno, ali isto tako da i nju suprug i dalje poštuje i ceni.

Objavljeno:

Kako je dalje istakla, na ovakav korak rešili su se udruživši snage. Poslednje dane braka provodili su mirno i u dugim razgovorima, čak i o prijateljstvu s beneficijama, što je mnoge iznenadilo.

- Izgleda da je sve po zasluzi, pa sam verovatno i ja to zaslužila i hvala mu na tome. Meni je drago. I stvarno ovom prilikom, evo... postoji neka neraskidiva nit između nas dvoje i uvek će postojati. Ne znam ni zašto ni kako. Negde je on... jedna od mojih srodnih duša, koja će na moju sreću ostati uvek tu u blizini. Jednostavno je izgleda bilo suđeno da pre budemo prijatelji nego ljubavnici- ispričala je ona Sanji Marinković, koja je odmah istakla da se Andrej poneo veoma džentlmenski, iako je braku došao kraj.

foto: Damir Dervišagić

- Što se tiče jurišanja, on je za mene bio i ostao najhrabriji, kada sam ja u pitanju. Nijedan me muškarac nije tako osvajao, kao on - otkrila je Anabela.

- Danima sam bila kao da mi je neko umro. Ni sad mi nije svejedno. Prvih dana, kada je bilo najkritičnije, bili smo bliski. Satima smo pričali... - rekla je ona, piše Srpski Telegraf.

- Bolje je da budemo prijatelji, možda "prijatelji sa beneficijama", nasmejala se ona pa priznala da je bilo je priča i na tu temu - Slatko je to bilo, interesantno... - izjavila je pevačica.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.