OPŠTA HISTERIJA U CENTRU BEOGRADA: Kad su deca počela da vrište niko nije znao o čemu se radi, a pojavili su se ONI
BTF, Foto: Espreso

btf

OPŠTA HISTERIJA U CENTRU BEOGRADA: Kad su deca počela da vrište niko nije znao o čemu se radi, a pojavili su se ONI

Još jedan BTF, bili smo na licu mesta

Objavljeno: 18:03h

Počeo je peti po redu Balkan Tube Fest, koji se održava tokom 28. I 29.septembra u Kombank dvorani.

Tokom dva dana, binom će prošetati gotovo svi veći jutjuberi sa naših prostora, a njihovi fanovi će uživati u sadržaju koji je ove godine pripremljen.

foto: Espreso

Ekipa Espresa bila je na licu mesta, za naš portal govorile su mnoge jutjub zvezde, a ono što nam je najveću pažnju privuklo jesu svakako deca, mahom između 12 i 18 godina koja su bila srećna što će upoznati svoje uzore, pa su tako pale čak i suze radosnice.

Koliko su deca zavolela jutjubere svedoči i činjenica da je veliki deo fanova došao u majicama koje su kreirali jutjuberi.

I ove godine sa Balkan Tube Festa izostale su najpraćenije ženske jutjubeke Anđela i Nađa, kao i Muđa, prvi jutjuber sa naših prostora koji je dostigao milionski broj pratilaca.

Međutim i pored toga, Kombank dvorana je bila puna, a ushićena deca su sa nestrpljenjem čekala da njihovi idoli izađu na scenu, što se i desilo malo posle 12h.

1 / 5 Foto: Espreso

Iza bine jutjuberi su se pripremali za svoje nastupe, ali je sve vreme vladala pozitivna atmosfera i uzbuđenje pred izlazak.

Jedan po jedan, prošetali su binom BTF-a, a vrisak publike jasno je stavio do znanja koliko je ovaj festival bitan mlađoj populaciji.

foto: Espreso

-Jedan od najvećih aplauza i vrisaka desio se kada su nju pozvali na binu. Za naš portal govorila je Nađa Stanojević , devojka koja već godinama kvalitetnim klipovima i originalnim sadržajem impresionira svoje pratioce.

Pitali smo je šta za nju predstavlja ovogodišnji BTF. „Ovo je moje sedmo pojavljivanje na BTFu, drago mi je što sam tu i što ćemo ponovo da se družimo“

Iako nije poznata po jutjub dramama i skandalima, zanimalo nas je šta bi promenila u svojoj jutjub karijeri da može vratiti vreme.

„Ja uvek tri puta razmislim pre nego što nešto objavim, a iako bude nekih pitanja trudim se da objasnim o čemu se radi“

Takođe, Nađa je poručila svojim fanovima da priprema velika iznenađenja i dosta novih projekata, a ono što smo želeli da čujemo od nje jeste i mišljenje o vršnjačkom nasilju koje u poslednjih par nedelja veoma učestalo.

„To je užasno, toga je bilo i u mojoj osnovnoj i srednjoj školi i iskreno se nadam da će se smanjiti“.

Više o svemu pogledajte u klipu

-Takođe smo razgovarali i sa jutjuberima koji uvek naprave pravi bum kada snimaju zajedno.

Zanimalo nas je šta Caletu i Ani znači peti rođendan BTF-a

“Festival predstavlja druženje sa pratiocima, svake godine godine mi bude prelepo” - rekla je Ana, dok nam je Cale poručio da se svake godine vidi napredak jutjubera i da je ova do sada najbolja što se tiče samih učesnika

A na pitanje šta bi promenili kada bi se vratili u prošlost, Ana nam je odgovorila da bi sve ostalo isto, dok je Cale rekao da je previše bio dobar i da bi promenio odnos prema nekim ljudima.

Pored nove pesme, koja već uveliko postaje hit, Cale nam je najavio i prenk osvete nad Anom, obzirom da se ona sa njim našalila i sve to snimila svojoj publici. Ana je najavila još jednu pesmu i još bolje klipove.

foto: Espreso

I oni su imali poruku za svoje fanove, kada je reč o vršnjačkom nasilju.

“Stop nasilju, ja sam već napravila pesmu koja se zove “Hej mama” koja je ujedno i poruka za sve, da se nasilje ne sme dešavati.” - rekla je Ana

“Imajte svoj stav, ne smete biti povodljivi negativnim uticajem” - istako je Cale.

A, evo šta su još rekli.

-Poznata po kreativnim klipovima i snimanju zanimljivih videa sa majkom, o aktuelnim temama za Espreso govorila je Lea Stanković.

"Ovo mi je četvrti Balkan Tube Fest, obožavam ovaj događaj i uvek se provedem bolje nego na prethodnom."

foto: Espreso

Na pitanje gde je Mama? Lea se nasmejala i rekla da je mama došla sa njom, pa prokomentarisala kako se uvek svi više raspituju za njenu mamu, nego za nju samu.

Lea nam je otkrila i kako uskoro izlazi njena kolekcija i da priprema dva velika inventa povodom toga.

Zamolili smo i Leu da nam da mišljenje o vršnjačkom nasilju.

“To je najgora stvar na svetu, ja sam takođe bila žrtva vršnjačkog nasilja u svojoj osnovnoj školi. Užasno je, loše je, mislim sve najgore o tome i mislim da bilo ko ukolilo trpi nešto tako, mora da prijavi.”

Više o svemu pogledajte u klipu

-Neko ko je definitivno privukao najviše pažnje na festivalu jeste Ajdin Fejzić, momak koji je došao našminkan u želji da ispromoviše sebe kao šmikera baš na taj način.

Ekipa Espreso portala je popričala i sa njim. Pitali smo ga šta za njega predstavlja učešće na BTF-u?

“Predstavlja promociju jutjubera i influensera i sadržaja koji oni imaju da ponude, smatram da je edukativno mesto, ali i odličan način da se svi zabavimo.”

Pohvalili smo njegovu hrabrost da našminkan izađe na ulicu i dođe na festival i pitalo ga kako se oseća u tim momentima?

“Celog života doživljavam predrasude, jer se ne uklapam u te norme kako muškarac treba da izgleda, pogotovu kada sam počeo da koristim šminku na sebi u javnosti, ali ja sam imao cilj zacrtan tako da mi ništa nije bilo bitno, nastavljam kao do sada."

A, ko je vama najdraža jutjub ličnost?

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Lazar Stanušić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.