DUNJA ILIĆ OBJAVILA NOVU POTRESNU PORUKU: Ono što je sada otkrila o svom ocu ostaviće vas BEZ TEKSTA (FOTO)
Foto: Printscreen

jezivo

DUNJA ILIĆ OBJAVILA NOVU POTRESNU PORUKU: Ono što je sada otkrila o svom ocu ostaviće vas BEZ TEKSTA (FOTO)

Poslednji put se obraća na ovu temu!

Objavljeno:

Pevačica Dunja Ilić nedavno je pokušala samoubistvo, a u njenoj kući ju je našao dečko koji je odmah angažovao hitnu pomoć.

Dunja je na svu sreću preživela, a sada je rešila da se oglasi putem Instagrama, kako je rekla, poslednji put na ovu temu.

Ona je objasnila da nema psihičko oboljenje, a spomenula je i svog oca:

Poslednji put se obraćam na ovu temu. Imam papir da nemam nikakvo psihičko oboljenje. Doživela sam nervni slom. Nisam prva ni poslednja. Patim kako je meni lakše i ne morate razumeti, ali ne skačite (ili skačite). Ja moram da nastavim kao da se ništa nije dogodilo, jer bih u suprotnom skrenula. Svog oca sam volela, a to što su odnosi u mojoj porodici bili komplikovani je nešto drugo. Hvala novinama koje su ispale korektne. Ljudima koji su imali neverovatne ponude da me prime kućama itd. Šta god mi napišete i najcrnje, ja vam želim od srca sve najbolje. Tako mi je dobro u duši. Puno ljubavi", napisala je Dunja.

foto: Printscreen Instagram

Ako trpite nasilje ili znate nekog ko trpi nasilje, pozovite SOS telefon 0800 35 00 36.

Ukoliko pomišljate na samoubistvo ili sumnjate da na njega pomišlja neko vama blizak, možete pozvati Nacionalnu SOS liniju za prevenciju suicida. Razgovori nisu ograničeni, a linija radi neprekidno - 24 časa, sedam dana nedeljno. Broj kol-centra je 011/7777-000

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.