BUBA KORELI JOŠ KAO KLINAC UPAO U LOŠE DRUŠTVO: Onda su došli NOVAC i ABNORMALNA SLAVA! Ipak, jednu ŽENU KRIJE!
Buba Koreli, Foto: Printscreen/ Instagram/ bubacorelli

PAO

BUBA KORELI JOŠ KAO KLINAC UPAO U LOŠE DRUŠTVO: Onda su došli NOVAC i ABNORMALNA SLAVA! Ipak, jednu ŽENU KRIJE!

Buba Koreli je rođen 22. septembra 1989. godine u Sarajevu

Objavljeno:

Reper Amar Hodžić, poznatiji kao Buba Koreli, osuđen je na godinu dana zatvora zbog krivičnog dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, a pre četiri godine zbog ovih optužbi već je bio u pritvoru.

Buba Koreli, koji je poslednjih godina stekao titulu jednog od najpopularnijih muzičara u regionu, iza sebe ima burnu prošlost. O svom privatnom životu nerado govori za medije, ali pojedini detalji nisu uspeli da ostanu sakriveni od javnosti.

Buba Koreli je rođen 22. septembra 1989. godine u Sarajevu, odrastao je u naselju Alipašino polje i pohađao Osnovnu školu "Meša Selimović“. Još tada je počeo da se interesuje za muziku, ali nije slutio da će se time profesionalno baviti i dostići veliku slavu. Završio je srednju ugostiteljsku školu, smer konobar, ali se tim zanimanjem nikada nije bavio.

Prema informacijama koje su se prethodnih godina pojavljivale u javnosti, Buba Koreli nije bio dobar đak, a već od osnovne škole počeo je da se druži sa sarajevskim "lošim momcima" i da preprodaje drogu.

jedna za dušmane ?

A post shared by Cora (@bubacorelli) on

Godine 2015. je, kako se navodi, uhvaćen sa drogom, zbog čega je završio u KP domu u Sarajevu.

- Buba je jedno vreme stavljao u promet opojna sredstva i drogu. Budući da se u Sarajevu vesti brzo šire, svi su znali da se on pored muzike bavi i tim ilegalnim poslom. To je najviše uplašilo roditelje dece koji su za idola izabrali upravo Korelija, pa su se raspitivali o istinitosti tih tračeva. Ubrzo je jedna majka, prilično zabrinuta, kontaktirala sa policijom kako bi ih upozorila na priče koje kruže baščaršijom - ispričao je tada izvor za domaće medije i dodao:

- Policija je neko vreme pratila Korelija i kada su skupili dokaze i uverili se u informaciju koju su dobili, presreli su ga kako bi uradili rutinsku kontrolu. Tada su kod njega našli 10 grama opojnih supstanci i odmah su ga priveli u policiju. On se na saslušanju branio rečima kako je to nabavio za ličnu upotrebu, te da on nije narko-diler, ali te tvrdnje nije mogao da dokaže.

Buba Koreli se nalazio u pritvoru od juna 2015. do februara 2016. godine.

Sada je, nakon razmatranja sporazuma o priznanju krivice, Kantonalni sud u Sarajevu proglasio krivim Bubu Korelija i Almira Bozaliju zbog krivičnog dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i oni su osuđeni na po jednu godinu zatvora.

Bonus video

BAHATI FILIP MIJATOV OPET ŠOKIRA JAVNOST! Isplivao snimak na kom se IŽIVLJAVA SA PARAMA dok narod nema šta da jede!

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.