ATIJAS DOTAKAO DNO POSLE RAZVODA OD ANABELE: Pijan napravio SKANDAL u kafiću zbog 1.485 dinara!
Andrej Atijas, Anabela Atijas, Foto: Dragana Udovičić

MIZERNO

ATIJAS DOTAKAO DNO POSLE RAZVODA OD ANABELE: Pijan napravio SKANDAL u kafiću zbog 1.485 dinara!

Problem je nastao kad je Atijas krenuo iz kafića

Objavljeno:

Andrej Atijas, samo nekoliko dana nakon što se razveo od Anabele, napravio je skandal u kafiću u Pančevu. On je pijan napao konobara jer nije imao da plati ceh od 1.485 dinara. On je kod sebe imao samo 930 dinara, pa je, kad je shvatio da ne može da izmiri račun, počeo da urla na osoblje.

foto: Ana Paunković

- Bilo je jako neprijatno i ružno prisustvovati takvoj situaciji, koju je Andrej napravio bez ikakvog razloga. Došao je u kafić s drugarima i odmah se primetilo da je pijan. Poručili su piće, ali ništa nije ukazivalo da može da dođe do neprijatne situacije. Bio je rasejan, nervozan, a konobar koji ga je služio trudio se da mu maksimalno udovolji u zahtevima koje je imao. Andrej je non-stop pominjao razvod, Anabelu i neku devojku. Naočare za sunce nije skidao s lica i stalno se vrteo na stolici - priča očevidac koji se zadesio na licu mesta.

On tvrdi da je problem nastao kad je Atijas krenuo iz kafića.

foto: Damir Dervišagić

- Konobar ga je zaustavio i opomenuo da nije platio piće i saopštio mu da je ceh 1.485 dinara. E tad je nastao haos. Počeo je da se dere, vređa, ponižava. Urlao je i na kraju je uleteo u šank i nasrnuo na zaposlene. Svi su unezvereno gledali i nisu znali kako da se ponašaju. Izvadio je 930 dinara, dao ih konobaru i nastavio da se ponaša divljački. Devojka koja je radila u šanku se prestravila. Kad je shvatio da je preterao, a bio je mrtav pijan, pokupio se i otišao. Zaposleni su odmah pozvali policiju, koja je došla i napravila zapisnik - kaže naš izvor, koji je insistirao na anonimnosti.

On ističe da je Atijasova majka dan posle incidenta izmirila dug svog sina.

- Žena se izvinila za nedolično ponašanje sina - završava naš sagovornik.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Atijasom, ali on nije odgovarao na naše pozive.

Bonus video

OVA MALA IPAK NIJE KAO KAMEN! ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ ZAVRŠILA ISPOD STOLA: Ovo je nemila situacija usred Turske zbog koje je PEVAČICA VRIŠTALA OD STRAHA!

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.