LUNA NE DA ANABELI DA PADNE POSLE RAZVODA: Odvela MAJKU na JEDNO MESTO da skrene misli od PROBLEMA!
Luna Đogani, Anabela Atijas, Foto: Sonja Spasić

NAJVEĆA PODRŠKA

LUNA NE DA ANABELI DA PADNE POSLE RAZVODA: Odvela MAJKU na JEDNO MESTO da skrene misli od PROBLEMA!

Anabela ima u planu da uskoro nastavi sa svojom muzičkom karijerom

Objavljeno:

Posle razvoda od biznismena, Andreja Atijasa, pevačica Anabela se posvetila svakodnevnim obavezama, a podršku u svemu pruža joj ćerka Luna Đogani. Njih dve viđene su u šopingu kako biraju haljine, a krile su se iza naočara za sunce. Kada su izlazile iz automobila, ljudi su ih pozdravljali iz kola i autobusa dok su pretrčavale ulicu. Luna je mahala i nije skidala osmeh sa lica, a onda je majku uhvatila za ruku i odvela je u obližnji butik.

foto: Nemanja Nikolić

- Anabela je razvod mirno podnela. Znala je da to sa Andrejem nema budućnost i zato je sigurna u odluku koju je donela. Ona je utehu pronašla kraj ćerki, a veliku podršku joj sada pruža Luna, koja se ne razdvaja od nje. Anabela sada prati Lunu na nastupima, a stalno idu jedna kod druge. Luna po izlasku iz rijalitija živi u svom stanu, a Anabela u svom. Međutim, posle Anabelinog razvoda su stalno zajedno - kaže izvor.

Anabela ima u planu da uskoro nastavi sa svojom muzičkom karijerom.

foto: Sonja Spasić

- Luna pokušava na sve načine da oraspoloži Anabelu, a kod žena je svakako šoping jedan od najboljih. Anabeli nije lako, ali ne želi da je deca vide uplakanu i nervoznu, pa pristaje na sve Lunine ideje. Njih dve će otići na par dana iz Beograda kako bi se odmorile od svega. Anabeli je stalo da Blankica, koju ima sa Andrejem, ne oseti razvod i zato joj je sada najviše posvećena - kaže izvor.

U prilog tome govore i naše fotografije na kojima se vidi da Anabela pažljivo bira haljine, a po svemu sudeći, odlučila se za jednu sa šljokicama. Dok je Anabela birala odeću, Luna je telefonirala, a kasnije majci sugerisala koja joj bolje stoji. Nakon uspešnog šopinga, sa osmehom na licu i kesama u rukama napustile su butik.

Bonus video

NAJVEĆA ITALIJANSKA ZVEZDA IMALA JE MOLBU ZA SRBE: Ramazzotti je publiku ZAMOLIO samo jednu stvar!

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.