DUNJA ILIĆ ŠOKIRALA NACIJU! Posle samoubistva OCA postavila RAZGOLIĆENU FOTKU za oproštaj uz SUMANUTU PORUKU
Foto: Printscreen Instagram

ŠTA JE OVO?

DUNJA ILIĆ ŠOKIRALA NACIJU! Posle samoubistva OCA postavila RAZGOLIĆENU FOTKU za oproštaj uz SUMANUTU PORUKU

Pevačica Dunja ilić pre nekoliko dana pokušala je sebi da oduzme život, a onda je iznenada njen otac počinio samoubistvo

Objavljeno:

Dunja Ilić je pre nekoliko dana u nervnom rastrojstvu izjavila kako nema za šta da živi i kako će da umre kroz sat vremena, nakon čega je pokazala tablete koje je popila.

- Zlostavljana sam od svoje pete godine. Kada sam išla sa ocem i sa njegovom tadašnjom devojkom na jedno putovanje, ona je komentarisala kako je njegov odnos prema meni klasičan incest i boleština. Ja i danas verujem da je moj otac imao neke emocije prema meni koje nisu u skladu sa očinskim. Umreću, ništa nemam da izgubim - rekla je Dunja i potom ispričala kako sumnja u to da su njeni roditelji zaista njeni, te da je usvojena.

Količina popijenog medikamenta nije poznata, a nakon nekog vremena, policija ju je pronašla bez svesti.

foto: Printscreen

Samo par dana kasnije njen otac Jovan Ilić (63), vlasnik propalih giganata „Eltim“ i „Staklopan“, izvršio je samoubistvo. Jovan se na stravični korak odlučio samo dan nakon što je njegova ćerka Dunja pokušala da se ubije, a onda u uključenju uživo iznela optužbe da ju je otac zlostavljao kad je imala pet godina.

Jovan je sebi oduzeo život lekovima, a policija je pronašla oproštajno pismo pored njegovog uzglavlja.

Dunja se na Instagram storiju oprostila od svog oca potresnim rečima:

foto: Printscreen Instagram

- Za sve reči koje nisam stigla da ti kažem. Hvala koje nisam stigla da ti kažem. Čineći ti medveđu uslugu, pokušavajući da te "vratim" dok si samo bio umoran i želeo mir. Tvoje poslednje pismo je dostojanstveno kako si i živeo. Volim te tata. Tamo negde znaj da dok nas ono nešto ne veže, ja ti na silu neću ići. Mnogo mi nedostaje da se još jednom iznerviram što me po hiljadu puta pitaš da li jedem. Volim te. Od srca - napisala je pevačica.

Ipak, odmah nakon ovoga Dunja je postavila svoju golišavu sliku na Instagram na kojoj se vidi koliko je jezivo mršava pevačica, ali pored toga što joj se "sve vidi" mnogi su komentarisala kako ova slika nije prikladna za situaciju u kojoj se nalazi.

Do what the fuck you want #onelife ?

A post shared by D'Dunia_??? (@ddunia_) on

Ona je u opisu selike na engleskom jeziku napisala: "Radi šta je*eno želiš, jedan je život!

Dok su joj mnogi pisali da treba da se drži, bilo je i onih koji su osudili ovakvu fotografiju nakon tragedije.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.