SUZANA MANČIĆ HITNO ODVEDENA U BOLNICU: Pozlilo joj od TABLETA za MRŠAVLJENJE iz Brazila
Foto: Printskrin: TV Pink

ALARMANTNO

SUZANA MANČIĆ HITNO ODVEDENA U BOLNICU: Pozlilo joj od TABLETA za MRŠAVLJENJE iz Brazila

Ruke su joj bile ledene.

Objavljeno: 12:07h

Voditeljka Suzana Mančić je u jutarnjem programu kod Srđana i Jovane ispričala da je zamalo izgubila glavu zbog korišćenja tableta za mršavljenje.

Suzana je uzimala preparat za koji je, kako kaže, znala da sadrži malo anfetamina. Bio je to preparat iz Brazila bez etikete, bez ikakvih upozorenja, a zbog tegoba završila je u bolnici.

foto: Dragana Udovičić

"Uzimala sam preparat za koji sam znala da ima anfetamina, bez ikakve etikete i upozorenja. I stvarno je delovalo, a mislila sam da se to meni nikada ne može desiti, a eto meni se desilo. Jedne noći sam se probudila, puls mi je počeo da raste, da skače i ja sam na pet dana prestala da uzimam taj preparat. Prosto, organizam ti daje znake. Ali posle pet dana usred noći nisam mogla da izbrojim otkucaje srca. Bili su između 180 i 200. Ruke su mi bile ledene, završila sam u bolnici. Tada sam bila u Grčkoj, šta god da je bilo, zarekla sam se da više neću uzimati ništa za mršavljenje. Jeste da sam izgledala holivudski, ali da li treba da budem holivudski mrtva, bolje da budem balkanski živa. I sve moje prijateljice kojima sam preporučila tablete imale su iste simptome - lupanje srce i uznemirenost.

Suzana, međutim, ponovo koristi neko sredstvo za mršavljenje uz dijetu.

"Ispitano je i ne škodi mi", dodala je voditeljka u Jutru sa Jovanom i Srđanom.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.