PROCURELE SU REČI IZ OPROŠTAJNOG PISMA OCA DUNJE ILIĆ! Njegove reči BOLE, zaledićete se kada ih pročitate
Dunja Ilić, Foto: Printscreen/YouTube

TUGA!

PROCURELE SU REČI IZ OPROŠTAJNOG PISMA OCA DUNJE ILIĆ! Njegove reči BOLE, zaledićete se kada ih pročitate

Ovo je baš potresno

Objavljeno:

Jovan Ilić (63), vlasnik propalih giganata „Eltim“ i „Staklopan“ i otac pevačice Dunje Ilić, izvršio je samoubistvo. Jovan se na stravični korak odlučio samo dan nakon što je njegova ćerka Dunja pokušala da se ubije, a onda u uključenju uživo iznela optužbe da ju je otac zlostavljao kad je imala pet godina.

Jovan je sebi oduzeo život lekovima, a kako saznajemo, policija je pronašla oproštajno pismo pored njegovog uzglavlja.

- Jovan Ilić je pronađen u stanu na Zvezdari 21. septembra, kada se veruje i da je počinio samoubistvo. Zbog okolnosti pod kojim je nastupila smrt, njegovo telo prebačeno je u Institut za sudsku medicinu, zbog pretpostavke da se otrovao velikom količinom lekova - ispričao je za VIP izvor blizak istrazi. Kako dalje saznajemo, Jovan je ostavio oproštajnu poruku u kojoj je naveo da je, između ostalog, na njega dosta uticala potresna ispovest njegove ćerke Dunje, u kojoj ga je pre nekoliko dana optužila za obljubu.

- Uprkos tome što su ga, kako je naveo, pogodile reči njegove ćerke, tvrdeći da su neistinite, istakao je da joj sve prašta i da bi voleo da ona dođe na njegovu sahranu. Naveo je takođe da ju je voleo. S druge strane, izričito je zabranio sinu Tijanu i bivšoj ženi Mirjani da prisustvuju njegovoj sahrani i zamolio je da ga brat kremira, te da je to njegova poslednja želja - ispričao je za VIP izvor blizak istrazi.

Ovo je samo deo Jovanovog oproštajnog pisma, u kojem se, između ostalog, navode i još neki razlozi za njegov postupak.

- Veruje se da su loši odnosi unutar porodice, finansijski fijasko i loše psihičko zdravlje u poslednje vreme uticali na Jovana Ilića da skonča na ovakav način, mada će policija istražiti ceo slučaj do tančina - rekao nam je izvor i dodao da će brat Jovana Ilića imati problema u ispunjavanju poslednje želje svoga brata jer će teško dobiti dozvolu za kremaciju.

- Jovan je istakao da je njegova poslednja želja da ga brat kremira, ali je takođe zabranio da sin Tijan prisustvuje tom činu. Brat bez dozvole Ilićeve dece, u ovom slučaju, pevačice Dunje i sina Tijana, neće moći da ispuni Ilićevu želju - kaže naš izvor.

U komšiluku Jovana Ilića skoro niko ga nije ni znao, budući da se, kako su nam rekli, tu nedavno doselio. Komšije su u šoku da se nešto tako desilo u njihovom mirnom kraju.

(Espreso.co.rs / Alo!)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.