Muž će uraditi nešto neverovatno za Jelenu! Da li je to zbog boli ili da zavara trag? (FOTO)

istraga se nastavlja

Muž će uraditi nešto neverovatno za Jelenu! Da li je to zbog boli ili da zavara trag? (FOTO)

U međuvremenu, policija nastavlja istragu monstruoznog ubistva Jelene Krsmanović Marjanović. Potraga za oružjem kojim je pevačica usmrćena traje nesmanjenim intenzitetom
Objavljeno: 11:16h

Zoran Marjanović će kako je rekao, uskoro na mestu gde je pronađeno Jelenino telo postaviti spomen-ploču. On kaže da je cela porodica frapirana naslovima u pojedinim medijima da je kao dete lečen kod psihijatra. Policija zna ko je ubio Jelenu! Ali zbog ove stvari još ne mogu da ga uhapse!

U međuvremenu, policija nastavlja istragu monstruoznog ubistva Jelene Krsmanović Marjanović. Potraga za oružjem kojim je pevačica usmrćena traje nesmanjenim intenzitetom. Na desetine ljudi iz borčanskog naselja Crvenka bilo je na informativnom razgovoru: njihovi iskazi pomažu inspektorima da sklope mozaik i reše ovaj komplikovani slučaj. Uz to, i dalje traje češljanje Jeleninog naloga na Fejsbuku i potraga za nasilnicima koji su eventualno na toj društvenoj mreži pretili žrtvi. Kako saznajemo, ove nedelje bi trebalo da budu gotovi i neki od rezultata veštačenja, koji će dodatno suziti obruč oko monstruma odgovornog za smrt nekadašnje zvezde "Granda“. Vihor Rojko o pevačici i ubistvu: Odmah sam znao da će Zoran biti glavni osumljičeni! Podsećamo, pevačica Jelena Krsmanović (33) nestala je u subotu 2. aprila oko 15 sati u naselju Crvenka u blizini Borče. Jelena je bila sa mužem i ćerkicom kada je otišla da trči nasiom na obali Dunava, i nije se vratila. (Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.