TOŠIĆ I VRANJEŠ OČI U OČI: Prvi susret Duška i Ognjena posle afere s Karleušom! Jelenin muž se pojavio sa NJOM
Jelena, Duško i Ognjen, Foto: Printscreen Instagram, Damir Dervišagić

sevale varnice

TOŠIĆ I VRANJEŠ OČI U OČI: Prvi susret Duška i Ognjena posle afere s Karleušom! Jelenin muž se pojavio sa NJOM

Svi su mislili da će doći do fizičkog obračuna, jer su se sve vreme popreko gledali, ali ih je sprečila ona

Objavljeno:

Duško Tošić i Ognjen Vranješ sreli su se prvi put nakon po*no-afere koja je potresla Balkan, a čiji su glavni akteri bili upravo bosanski fudbaler i Jelena Karleuša.

Šok-susret odigrao se na stadionu Partizana, gde su obojica došla da prate derbi utakmicu između Crvene zvezde i Partizana.

foto: Marina Lopičić

Duško je došao sa mlađom ćerkom Nikom i smestio se u prvu ložu. Društvo su im pravili Duškovi prijatelji i moglo se reći da su svi bili dobro raspoloženi. Nakon petnaestak minuta na stadion je ušao i Ognjen Vranješ sa prijateljima, koji su se smestili samo dve lože od njihove. U trenutku kada je Vranješ seo na svoje mesto, bukvalno u celom tom delu stadiona zavladao je muk! Svi su gledali u jednu, pa u drugu stranu očekivajući reakcije", govori izvor, koji se našao na licu mesta.

Ubrzo su Duška drugovi obavestili da u njegovoj neposrednoj blizini sedi Vranješ, ali Tošić nije uspeo da se obuzda, nego je pogledao u njegovom pravcu. U tom trenutku njih dvojica su se bukvalno pogledali u oči i to toliko mrko da se činilo da će se obračunati, uprkos tome što između njih sede ljudi" završava priču izvor, koji se našao na licu mesta.

foto: Nemanja Nikolić

Kako sagovornik navodi, Vranješ mu se sve vreme smejao u lice, dok Duško nije skrivao netrpeljivost prema kolegi, što je odavalo njegovo namršteno lice.

Prijatelji koji su došli sa Tošićem tvrde da se sve vreme suzdržavao da ćerkica ne primeti da je neraspoložen, pa se trudio da priča sa njom kako bi skrenuo pažnju sa suparnika.

foto: Kurir

Podsetimo, početkom godine kao bomba odjeknula je vest da je Jelena Karleuša dve godine bila u ljubavnoj vezi sa Ognjenom Vranješom, što je on i potvrdio iznevši prvo zajedničke, a nakon toga i se*s-fotografije koje je pevačica navodno njemu slala tokom veze. Zbog ove afere su završili na sudu.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.