GAGI IMA VANBRAČNO DETE KOJE ANABELA KRIŠOM POSEĆUJE?! Otkrivena NAJVEĆA TAJNA porodice Đogani!
Anabela Atijas, Gagi Đogani, Foto: Sonja Spasić

ŠOK!

GAGI IMA VANBRAČNO DETE KOJE ANABELA KRIŠOM POSEĆUJE?! Otkrivena NAJVEĆA TAJNA porodice Đogani!

Gagi je dete često posečivao, ali niko nije obraćao pažnju s obzirom na to da novi komšiluk nije imao predstavu o tome ko je M.M partner i kome će roditi dete

Objavljeno:

Učesnik treće sezone rijalitija Zadruga, Gagi Đogani imao je jasnu podršku ćerki Nine i Lune da se useli u Imaginarijum, a kako Rijaliti saznaje, denser krije još jednu ćerku sa nekadašnjom partnerkom M.M, koja ga je 2012. godine optužila da ju je tukao, nakon čega su se rastali.

foto: Sonja Spasić

- Gagi je sa bivšom partnerkom M.M bio u odličnim odnosima sve do trenutka kada se ona kao grom iz vedra neba obratila policiji i javnosti i rekla da ju je pretukao. On je tada bio u žiži skandala, a kasnije je izjavio da se ljubav među njima ugasila, da je tačno da su imali okršaj, ali da nije sve izgledalo tako strašno kao što je ona predstavila. Gagijev odnos sa M.M počeo je da se smiruje kada je saznao da je trudna. Sve su krili od očiju javnosti, a denser je M.M posećivao krišom, pa niko ništa nije mogao da posumnja jer je ona još u toku trudnoće promenila adresu stanovanja - rekao je Rijalitiju izvor blizak M.M na početku razgovora.

Kako se dalje saznaje, Gagi je dete često posečivao, ali niko nije obraćao pažnju s obzirom na to da novi komšiluk nije imao predstavu o tome ko je M.M partner i kome će roditi dete.

foto: Dragana Udovičić

- Kad se M.M porodila, Gagi je saznao odmah da je dobio devojčicu, ali nije pravio veliko slavlje. Sve se zabeležilo u krugu porodice, a ANabela je od početka bila upućena u celu situaciju. Sve se neko vreme zataškavalo, ali su tračevi brzo počeli da se šire onog trenutka kada su komšije u naselju u kom M.M živi počele često da viđaju Gagijevu bivšu suprugu ANabelu, koja je dolazila i vreme provodila sa M.M i decom. One bi izašle zajedno u šetnju i provodile ceo dan sa mališanima, a buvu je pustila jedna komšinica koja ih je navodno čula na terasi kako pričaju o Gagiju, pa se tako za sve pročulo - priča izvor.

Saznanja Rijalitija potvrđuju i fotografije koje je ANabela objavila na Instagram profilu, a na kojima se vidi kako M.M vozi decu na biciklu i smeje se, a ANabela stoji ispred nje i sve vreme snima i slika.

foto: Printscreen

- Anabela i M.M su vremenom izgradile odličan odnos, pa su postale vrlo bliske. Dok je bio u dobrim odnosima sa Anabelom, Gagi joj je više puta skretao pažnju da ne bi trebalo da se njegove bivše toliko druže, ali je ona govorila da on nema pravo da se meša u to sa kime se ona druži, a pogotovo ne bi trebalo da joj brani da se viđa sa M.M, sa kojom ima toliko toga zajedničkog - rekao je izvor.

Bonus video

SAVO PEROVIĆ OSTVARIO NAJVEĆI SAN: Bivši zadrugar SKIDA GAĆE pred publikom

(Espreso.co.rs/ Rijaliti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.