VELIKO SLAVLJE U PORODICI DŽEHVEROVIĆ: Izgovorila je DA, a na ruci SIJA DIJAMANT! Teodora NIKAD nije bila srećnija!
Teodora Džehverović, Foto: Printscreen Instagram

LJUBAV JE IPAK POBEDILA

VELIKO SLAVLJE U PORODICI DŽEHVEROVIĆ: Izgovorila je DA, a na ruci SIJA DIJAMANT! Teodora NIKAD nije bila srećnija!

Objavila je emotivni snimak

Objavljeno:

Tokom prve sezone rijalitija Zadruga, publika je imala priliku da upozna i brata pevačice i tadašnje učesnice Teodore Džehverović, Savu o čijoj su emotivnoj vezi sa lepom Adrianom Kadar svi brujali.

Sava i Adriana su već nekoliko godina u vezi, a opšte je poznato da između njih nema tajni i oganičenja, već samo bezgranična ljubav. Sava i Adriana su se upoznali u školi u kojoj je on predavao francuski, a njihova ljubav desila se na prvi pogled.

foto: Printscreen Instagram

Oni su često govorili i kako se njihova veza ne može opisati rečima, a koliko je ova ljubav specifična i jaka, govori i najnovije dešavanje. Naime, na jednoj proslavi Sava je odlučio da iznenadi svoju devojku i zaprosi je.

foto: Printscreen Instagram

Na ovoj proslavi bila je i Teodora Džehverović, koja je od momka na trotinetu uzela ružu i uručila budućoj mladi. Ruža je bila umotana u papir, a kada je Adriana pročitala poruku sa lista, počela je od sreće da plače.

foto: Printscreen Instagram

Ubrzo se pojavio i Sava Džehverović koji je kleknuo ispred Adriane i izvadio verenički prsten, zbog čega je došlo do erupcije emocija. Adriana je prihvatila verenički prsten, posle čega se na Instagramu pohvalila da je verena.

Ovaj emotivan snimak na svom profilu objavila je i Teodora Džehverović.

foto: Printscreen Instagram

"Ne želim ništa da dodam, ovaj klip govori vise od 1000 reči... Ponosna sam na tebe, brate moj", napisala je Teodora.

Bonus video

MARINA JE ŽIVELA U MAKEDONSKOJ 33, A NJEN DEČKO PREKOPUTA! Zna da savija sarme, a na groblju je učila zbog samo jedne stvari: Slavna umetnica posle 44 GODINE u rodnom Beogradu otkiva šta je radila u mladosti!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.