LAZUKIĆ OPTUŽIO NATAŠU BEKVALAC DA JE ALKOHOLIČARKA I NARKOMANKA: Njegov PLAN za oduzimanje deteta PEVAČICI
Foto: Dragana Udovičić

JEZIVE STVARI

LAZUKIĆ OPTUŽIO NATAŠU BEKVALAC DA JE ALKOHOLIČARKA I NARKOMANKA: Njegov PLAN za oduzimanje deteta PEVAČICI

Bliži se ročište za razvod!

Objavljeno:

Luka Lazukić, koji je osuđen na uslovnu kaznu od osam meseci zatvora zbog napada na Natašu Bekvalac, ne želi da komentariše ništa što je vezano za pevačicu.

- Ne dajem nikakve komentare, ne čitam i ne znam šta se objavljuje. Ne zanima me šta se piše i za sve se možete obratiti mojim advokatima - rekao je Luka Lazukić.

foto: Marina Lopičić

Naime, budući da se bliži ročište za razvod, mediji su objavili da sprema osvetu i da će da traži starateljstvo nad ćerkom Katjom. Ti mediji su podsetili da je Lazukić u svojoj odbrani tokom suđenja rekao da se kobnog jutra pevačica navodno osećala na alkohol, kao da je koristila i narkotike. Sve njegove optužbe su tada pale u vodu, jer je Nataša bez razmišljanja pristala na sve provere.

Podsetimo, Viši sud u Beogradu potvrdio je prvostepenu presudu kojom je u aprilu Luka Lazukić osuđen na uslovnu kaznu od osam meseci zatvora sa rokom provere od tri godine zbog fizičkog napada na bivšu suprugu, pevačicu Natašu Bekvalac u aprilu 2018. godine. Ovom odlukom su odbijene sve žalbe i presuda je pravosnažna.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.