LUKASA OSTAVILA DEVOJKA ZBOG IZLASKA SA ŠAVIJOM: On je za mene MRTAV! Nataša: Dobro je da su RASKINULI
Foto: Printscreen

POLUDEO JE!

LUKASA OSTAVILA DEVOJKA ZBOG IZLASKA SA ŠAVIJOM: On je za mene MRTAV! Nataša: Dobro je da su RASKINULI

Ljubavni život pevača Ace Lukasa pretvorio se u pravu dramu kada se pre nekoliko dana na Pinkovom rođendanu pojavio sa strarletom Natašom Šavijom, sa kojom je ranije bio u vezi.

Objavljeno:

Lukasova devojka Jovana Doroški nije mogla da mu pređe preko ovoga i istog momenta stavila tačku na vezu sa njim.

- Jovana je poludela kada je čula da je Aca otišao sa Natašom na žurku, a njoj je rekao da ide nakratko, samo da ispoštuje gazde. Kada su je drugarice malo smirile, pošto je Lukas stvarno preterao, ona je ponavljala "Lukas je za mene mrtav". Znam da mu je Šavija dugogodišnja "drugarica" za ludi provod - navodi izvor, a Lukas je navodno posle ovoga nije zvao.

foto: Nemanja Nikolić

- Ona mi nikada ne bi oprostila što se na slavlju pojavio sa Šavijom. To je za nju veliki blam. Odmah sutradan je izašla sa drugaricama da pokaže kako je slobodna - navodi izvor.

Novinari Srpskog telegrafa su pozvali Lukasa da ga pitaju za komentar, ali on je rekao da ne želi više da komentariše svoj privatni život.

foto: Printscreen Instagram

Zatim su stupili u kontakt sa Natašom Šavijom koja je rekla da je Jovana o njoj loše govorila, ali da ona o njoj neće reći ništa sem da je žali.

- A što se mog dobrog druga, ako je za njegovo dobro da se pomiri sa njom, nemam ništa protiv, ali ne verujem u to. Dobro je da su raskinuli - rekla je Nataša.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.