Oglasio se i Bosanac: Po prvi put otkrio istinu o skandalu sa Šabanom u Zvezdama Granda!

ovo niste očekivali

Oglasio se i Bosanac: Po prvi put otkrio istinu o skandalu sa Šabanom u Zvezdama Granda!

Nakon što se po medijima pisalo kako su se Šaulić i Stojković potukli u emisiji, oglasio se i Bosanac na svoj Fejsbuk profilu
Objavljeno: 15:01h

Nakon što se brzinom munje proširila vest da su se na snimanju poslednje emisije trećeg kruga Zvezda Granda potukli Bosanac i Šaban , Stojković je odlučio da se oglasi na svojoj Fejsbuk stranici i demantuje pisanja po medijima. Veliki skandal na snimanju Zvezda Granda: Potukli se Šaban i Bosanac, intervenisala i Hitna pomoć? (FOTO)

- Dobro da nisu rekli da se koristilo i oružje... Dragi članovi, nije bilo nikakvog fizičkog napada niti bilo kakvog drugog, to što su novinari i mnogi portali u Srbiji i Bosni izmislili da bi sebi privukli pažnju, njima će na dušu. Sramotno je to da se koriste sa takvim naslovima i natpisima da bi sebi podigli popularnost - napisao je Bosanac na svojoj Fejsbuk stranici. Karleuša ispalila Šabana! Na njenu foru se nasmejao ceo studio, ali ne i on! (VIDEO)
Bosanac je kao vodeći argument naveo činjenicu da su njih dvojica umetnici, a umetnicu su od takve sorte da se nikada ne biju. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.