OTKRIVENO ZAŠTO JE DUNJA ILIĆ POKUŠALA DA SE UBIJE! Sve je počelo od SVAĐE sa dečkom, plašila se da će je OSTAVITI
Foto: Printscreen Instagram

ZABRINJAVAJUĆE

OTKRIVENO ZAŠTO JE DUNJA ILIĆ POKUŠALA DA SE UBIJE! Sve je počelo od SVAĐE sa dečkom, plašila se da će je OSTAVITI

Krivac je isključivo on?

Objavljeno:

Pevačica Dunja Ilić uspešno se oporavlja u bolnici u Napulju nakon što se, u noći između petka i subote, predozirala lekovima za smirenje.

Iza pevačicinog pogušaja samoubistva stoji svađa sa dečkom, tvrdi Dunjin bliski prijatelj.

- Dunja se već nekoliko meseci zabavlja sa Italijanom Fredijem, ali u poslednje vreme njihova veza je zapala u krizu. Često su se svađali, a to je Dunji teško palo jer je mnogo zaljubljena u njega - rekao je izvor blizak pevačici i objašnjava šta se desilo u noći incidenta.

foto: Facebook

- Dunjin dečko je bio kod nje te večeri, kada je popila previše tableta za smirenje. Posvađali su se po običaju, a on joj je rekao da želi da razmisli o budućnosti njihove veze. Dunja to nije dobro podnela, pošto je posumnjala da dečko želi da je ostavi, a ona teško podnosi raskide - kaže izvor i objašnjava da je pevačica u naletu očaja popila punu šaku tableta.

- Uključila se uživo na Instagram i svima je rekla šta je uradila. To je bio svojevrsni poziv u pomoć, a ne stvarni pokušaj samoubistva, budući da je svima htela da pokaže koliko joj je teško. U snimku je stalno ponavljala da će umreti, a u jednom trenutku je njen "lajv" pogledao i njen dečko, koji je odmah reagovao - priča izvor i dodaje:

foto: Printscreen

- Kad je video u kojem je Dunja stanju, otišao je kod nje i odmah pozvao policiju, a potom i Hitnu pomoć. Srećom, pomoć je stigla brzo, a Dunju su odveli u bolnicu, gde su joj ispumpali želudac. Sada se uspešno oporavlja - kaže izvor.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.