GLAMUROZNO VENČANJE PREDSEDNIKOVOG SINA! Prijovićka pevala GRATIS za MILA ĐUKANOVIĆA, a ovo su svi DETALJI SVADBE
Foto: EPA/Boris Pejović

SVADBA GODINE

GLAMUROZNO VENČANJE PREDSEDNIKOVOG SINA! Prijovićka pevala GRATIS za MILA ĐUKANOVIĆA, a ovo su svi DETALJI SVADBE

Široko Đukanović organizovao svadbeno veselje za koje je angažovao Prijovićevu, Milicu Pavlović, Acu Pejovića i Hari Mata Harija da zabavljaju goste iz celog sveta

Objavljeno:

Predsednik Crne Gore i lider Demokratske partije socijalista Milo Đukanović juče je ženio sina jedinca Blaža Đukanovića.

Predsednik komšijske države svom nasledniku upriličio je glamurozno venčanje na Svetom Stefanu, a potom i veliko svadbeno veselje, kojem su prisustvovale mnogobrojne zvanice iz raznih krajeva sveta. Kako saznajemo, na svadbi Blaža i njegove supruge Milene iz Mahale, iz Zete, od bratstva Popovića, koji se smatraju Srbima, za muzički deo bili su zaduženi Hari Varešanović, Aleksandra Prijović Živojinović, Milica Pavlović i Aco Pejović. Prema našim saznanjima, Prija Milu nije želela ništa da naplati, ali se ipak dobro oparila na slavlju.

foto: Sonja Spasić

Nisu se hvalili

- Pevači su bili angažovani za zabavu nekoliko nedelja unapred jer su mlada i mladoženja izrazili želju da im baš oni pevaju na najvažnijem događaju. Oni ih privatno vole i slušaju, dok se s Pejovićem i druže. Muzički program držali su u tajnosti, pa se ni izvođači nisu hvalili na svakom ćošku da će baš oni nastupiti kod Đukanovića. Kažu da Brenina snajka nije želela da prihvati honorar. Naprotiv, istakla je da joj je zadovoljstvo da peva takvim veličinama i da je to velika privilegija za nju, iako je više puta pevala na proslavama političarima. Milo to izuzetno poštuje, i baš zbog toga se potrudio da Prijovićeva, kao i ostali pevači, dobro zarade na bakšišu. Program je počeo sa pop i rok muzikom, da bi se završio s narodnom. Mnogi gosti nisu ostali imuni na Prijovićevu i Pavlovićevu, što zbog samog njihovog nastupa, što zbog fizičkog izgleda - otkriva naš izvor i dodaje da su pevači dočekani bukvalno kao kraljevi na Crnogorskom primorju.

Poseban tretman

- Na aerodromu je svakog ponaosob sačekao automobil kojim su odvezeni do hotela da se spreme za zabavu. Kompletman tretman dobili su i na samom ulasku u kompleks, gde je svako imao na raspolaganju apartman. Milovi ljudi učinili su sve da bi se oni osećali prijatno, pa im samim tim nije bilo teško ni da rade. Naprotiv, osećali su se kao gosti koji su ugošćeni na vrhunskom nivou - kaže naš izvor.

Inače, od trenutka kada su mladenci, koji su u višegodišnjoj vezi, odlučili da stanu na ludi kamen, to je postala jedna od glavnih tema u Crnoj Gori. Njihovo venčanje mesecima se pripremalo, a sve želje i prohtevi bili su na mladi, koja je odlučivala o svemu. Izvor iz redova DPS potvrdio je za crnogorske medije da je Milo vrlo precizno odabrao zvanice za „svadbu decenije“ iz redova te partije.

- Svi koji budu prisutni imaju gazdino puno poverenje ili pak gazda s njima ima planove. Đukanović, kao svaki Katunjanin i Crnogorac, emotivno doživljava ovaj trenutak u životu svog naslednika i ništa nije prepustio slučaju - rekao je Milov saradnik.

foto: Reuter

Situiran MILOV SIN UŠAO U BIZNIS

Blažo se godinama uspešno bavi biznisom u sektoru energetike i njegove dve kompanije imaju milionske profite.

Tridesetjednogodišnji Đukanović ušao je i u biznis izgradnje mini-hidroelektrana i započeo je izgradnju dve centrale. Prvu imovinu dobio je na poklon još kao 18-godišnjak od strica Aca Đukanovića, a potom je širio posao. Pojedini crnogorski mediji pisali su da Blažo za svoj uspeh može da zahvali očevim političkim vezama.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.