Niko nema dva života! Ubijena pevačica pred smrt trebalo da snimi ovu pesmu! (FOTO)

imala je planove

Niko nema dva života! Ubijena pevačica pred smrt trebalo da snimi ovu pesmu! (FOTO)

Ubistvo pevačice Jelene Krsmanović Marjanović potreslo je javnost, a njeni najbliži prijatelji i saradnici i dalje ne mogu da se oporave od šoka
Objavljeno:

Jelenina mladost prebrzo je iščezla, a njene kolege predviđale su joj blistavu karijeru, rekla je njena prijateljica i pevačica Nada Topčagić i dodala da su njih dve radile na zajedničkom projektu. Evo kako je Jelenin suprug reagovao kad je video da je i dalje prvi osumnjičeni za ubistvo! (FOTO)

Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic
- Nije došlo nikako do toga da izdamo zajedno duet iako smo se tome radovale. Postoji demo snimak. Nikako nismo uspele da kompletno završimo sve jer smo stalno odlagale. Ja odem tamo sa namerom da završimo, međutim, popijemo kafu, poigramo se sa Janom i odložimo rad na duetu. I sve tako bude. Nemamo ni naziv pesme. Refren ide "Dobro došao, za sve brige briga te. Niko nema dva života i ne čeka svakog 100-ta". Mala Jana je videla ubistvo? Ćerka ubijene pevačice u policiji priznala da se dogodilo nešto strašno!
- Verovatno će da se zove, "Niko nema dva života". Ja želim da izvedem tu pesmu. Planiramo da kada ide njen glas pustimo njene slike, ali još uvijek ne znamo kada će sve to da se realizuje, rekla je Nada. (Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.