UZNIMIRUJUĆI SNIMAK DUNJE ILIĆ PRED POKUŠAJ SAMOUBISTVA! Isplivao snimak na kom najavljuje SMRT ovim REČIMA
Foto: Printscreen

IZ HOROR FILMA!

UZNIMIRUJUĆI SNIMAK DUNJE ILIĆ PRED POKUŠAJ SAMOUBISTVA! Isplivao snimak na kom najavljuje SMRT ovim REČIMA

- Imala sam možda 150 muškaraca u svom životu. Nikad nisam imala se*s za pare. Nikad nisam ubila nikoga, ali sam znala za tri ubistva - izjavila je pevačica u lajvu na Instagramu

Objavljeno:

Pevačica Dunja Ilić objavila je u toku noći potresan video u kojem je izjavila da će sama sebi oduzeti život, a sudeći prema snimku nagađa se da je prethodno popila prekomernu dozu lekova.

Između ostalog, na snimku koji je objavila kontroverzna pevačica koja za sobom ima niz skandala, izjavila je i kako je bila zlostavljana od svoje pete godine, te da nema razloga da laže i da ovim putem ne traži pažnju.

foto: Printscreen

- Molim vas, slušajte me. Ne pričam da bih bila u centru pažnje, meni to ne treba, ja ću da umrem kroz sat vremena. Ja nisam ni na alkoholu, ni na koki, ni na depresiji... Moj život vuče mnogo više od toga, ja sam zlostavljana od svoje pete godine, ja nemam razloga da lažem... jer ja ću biti mrtva posle ovoga. Ako preživim posle ovoga, biće mnogo veliki blam - izgovorila je Dunja.

- Ja sam rođena 1991. godine, nemam pojma da li sam rođena od mojih roditelja ili nekih drugih. I nisam luda, imam papire da nisam luda. Moja majka je navodno abortirala pet puta pre nego što me rodila... I navodno se rodila neka druga Aleksandra 1988. i bila je preuzeta. Tj. bila je ukradena beba, ne znam šta se dešavalo u Srbiji tada... - rekla je Dunja snimajući se.

foto: Printscreen

- I ja ću sad da umrem. Jer nema šanse da preživim. I zato moram da kažem neke stvari. Što se tiče seksa, imala sam možda 150 muškaraca u svom životu. Nikad nisam imala seks za pare. Nikad nisam ubila nikoga, ali sam znala za tri ubistva - izjavila je, a potom iznela navodne detalje.

Pevačicin prijatelj navodno je reagovao posle ovoga, ali do Dunje nije uspeo da dođe.

foto: Printscreen

- Odmah sam počeo da je zovem, ali nikako nisam uspeo da je dobijem. Setio sam se da negde imam broj njenog partnera i okrenuo sam njega. Kada sam mu ispričao šta je rekla u videu i šta je uradila, on je odmah pozvao policiju. Njen dečko Fredi je zajedno sa policijom upao u stan i tamo su je zatekli u besvesnom stanju. Popila je lekove i vino. Odmah je došla Hitna pomoć i odvezla je u bolnicu u Napulju. Živa je, ali u nesvesnom stanju. U bolnici se trude da je povrate u život - ispričao je pevačicin prijatelj, prenosi Blic.

Kako se navodi, ubrzo se oglasio i Dunjin dečko Fredi i napisao da je u stanu zatekao scenu iz horor filma, ali da je spasio jednu dušu.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.