Jelenin muž već doživeo sličnu tragediju: Evo kako je izgubio brata blizanca!

Misle da je još živ!

Jelenin muž već doživeo sličnu tragediju: Evo kako je izgubio brata blizanca!

Porodica Jeleninog muža već je imala jedan strašan gubitak u životu! Sa kojim, iako je već prošlo neko vreme, ne mogu da se pomire i dan danas
Objavljeno:

Otac osumljičenog za ubistvo pevačice, Vladimir Marjanović, tvrdi kako njegov sin nije ni psihijatriski slučaj ni ubica. Rojko prošao poligraf, muž ubijene pevačice ostaje glavnoosumnjičeni!

Prinstcreen/Facebook/Jelena krsmanović
On smatra da takve laži samo ometaju policijsku istragu, i porodici dodatno zagorčavaju život. Tvrdi da je njegov sin posvećen veri i da će teško preboleti ženinu smrt. - Moja supruga je nosila blizance. Na prvom ultrazvuku su se čula dva otkucaja srca. Međutim, posle porođaja su nam saopštili da je Zoranov brat blizanac došao na svet, navodno, kao mrtvorođeno dete. I dan-danas sumnjamo da nam je drugo dete ukradeno posle porođaja, baš kao brojnim porodicama koje su iskusile krađu beba. Verujemo da je on živ i zdrav na nekom drugom kraju sveta, ali to nismo uspeli da dokažemo, ubeđen je Vladimir. Drama ćerke ubijene pevačice: Tužno, ali ovo je jedini način da 5-godišnja Jana preboli Jeleninu smrt!
On kaže da je Zoran bio živahno dete i da nikada nije izbegavao društvo vršnjaka. - Bio je veseo, društven, nestašan. Nikada nije sedeo sam u mračnoj sobi, gledao u jednu tačku niti pričao sa osobama, koje su drugima nevidljive. Kao desetogodišnji dečak je razgovarao sa novinarima "Trećeg oka“ o vizijama koje je imao. Međutim, u tekstu je malo dodato da bi se dobilo na atraktivnosti. Sada su pojedini mediji to istrgli iz konteksta i pišu gluposti da sam Zorana, navodno, vodio kod psihijatra. Tužiću svakog ko napiše da je moj sin psihijatrijski slučaj, ludak ili ubica, kaže Vladimir. Zoranov otac je potvrdio da je njegov sin kao dete imao vizije o drugim svetovima, ali objašnjava da to nije vidovitost i da on nema natprirodne moći. (Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.