SAVO PEROVIĆ ISPUNIO ŽIVOTNU ŽELJU: Bivši zadrugar SKIDA GAĆE na bini (VIDEO)
Savo Perović dobrovoljac za skidanje gaće, Foto: Printscreen Instagram

urnebesni snimak

SAVO PEROVIĆ ISPUNIO ŽIVOTNU ŽELJU: Bivši zadrugar SKIDA GAĆE na bini (VIDEO)

Zapalio društvene mreže!

Objavljeno: 15:17h

Bivši zadrugar i pevač Savo Perović sinoć je na glamuroznoj proslavi TV Pink povodom 25 godina postojanja ispunio svoju životnu želju!

Naime, on je konačno dočekao priliku da pred publikom skida gaće uz omiljenu pesmu iz detinjstva "Zbog tebe" koju je na Pinkovoj žurki izvodila njegova omiljena grupa "Tap 011".

Pevač je cele večeri u sjajnoj atmosferi uživao sa prijateljima iz rijalitija, a kada je čuo prve taktove hita iz devedesetih, koji obožava, pojurio je u prvi red ispred bine na kojoj su nastupali Tapovci.

- U jednom trenutku nastupila je opšta euforija! Goca Tržan je pitala: "Ima li dobrovoljaca za skidanje gaća?" Savo se javio i istrčao na stejdž, a onda su svi zajedno skakali u ritmu stihova "Da li bi prala naše gaće, mače..." dok je pevač lagano sa sebe svlačio pantalone dok mu nisu sevnule bokserice ispod njih - otkriva izvor sa lica mesta.

Koliko su se svi ludo proveli govore i objave na društvenim mrežama.Savo je u Instagram priči javno priznao da je ceo život čekao upravo na ovakvo nešto:

Životna želja mi je bila da skidam gaće na ovu pesmu na bini i to još sa mojom NAJDRAŽOM GRUPOM! Uz njihove pesme sam odrastao. Idemo GAĆEEEEEE...", napisao je Perović, a Goca Tržan je njegovu objavu podelila i na svom storiju.

foto: Printscreen Instagram

Pogledajte urnebesni snimak sa Pinkove žurke:

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.