SLOBA OSTAVIO MISICU ZBOG LJUBOMORE: Svađali su se jer mu NIJE VEROVALA! Stalno je dobijao LJUBAVNE PORUKE!
Sloba je često objavljivao zagonetne fotografije dok je bio s misicom, Foto: Printscreen Instagram

NIJE MOGAO DA PODNESE PRITISAK

SLOBA OSTAVIO MISICU ZBOG LJUBOMORE: Svađali su se jer mu NIJE VEROVALA! Stalno je dobijao LJUBAVNE PORUKE!

Pevač je potvrdio ova saznanja

Objavljeno:

Sloba Radanović nedavno je raskinuo s devojkom Ljubicom Rajković, s kojom se nakon razvoda od Kristine Kije Kockar prvi put pojavio u javnosti, ekskluzivno saznaje Kurir.

Iako je pevač mislio da se konačno skrasio pored misice i oprao od brojnih afera, on je ipak rešio da stavi tačku na vezu, a razlog je prvenstveno ljubomora i nepoverenje.

foto: Daktilo

- Zbog svoje burne prošlosti Sloba malo priča o svojoj privatnosti, maltene nam se više i ne otvara. Ipak, primetili smo da je nedavno bio čudan i pomalo tužan, nije nešto bio u elementu, osim kad ne radi, tad stvarno kida. Čuli smo da se posvađao s devojkom, da bi nam zatim on rekao da su raskinuli - otkriva za Kurir jedan Radanovićev prijatelj i dodaje da je pevač raskinuo vezu.

- Kaže da ima preveliki pritisak zbog posla i da ne želi da ga mu još neko dodatno stvara, bez obzira na to što ju je zavoleo. On nije navikao tako da funkcioniše, pogotovo sada kada ne zna gde udara od posla i snimanja. Ljubica je jako dobra devojka, ali ne može da se nosi s njegovom popularnošću, a i često mu je prebacivala zbog nastupa, kao i ljubavnih poruka koje dobija na društvenim mrežama - otkriva jedan Radanovićev prijatelj i dodaje da pevaču, koji se proslavio u „Pinkovim zvezdama“ i kao učesnik „Zadruge 1“, sada odgovara samoća.

foto: Damir Dervišagić, Sonja Spasić

- Sada je odlično. Primetili smo da konačno radi sve baš onako kako on želi. Nastupa, odmara se, izlazi, druži se, ide kod roditelja u Zrenjanin... Sigurno ima neke kombinacije, ali veza mu sada nije prioritet - zaključuje naš izvor.

Ovim povodom pozvali smo za komentar Radanovića, koji je potvrdio naša saznanja.

- Tačna vam je informacija, nemam više devojku, opet sam sam. Zaista ne bih ništa komentarisao o tom pitanju. Nije trenutak, a i ne mora moj privatni život svaki put da bude na udaru. Hvala vam na razumevanju - rekao je pevač za Kurir.

Bonus video

GLOSSY LIČNO - ALEKSANDRA STOJKOVIĆ DŽIDŽA: Najbolje žensko oružje je pamet - ko je IMA!

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.