Zločin iz strasti? Nije bila srećna u braku, ali ubica je voleo Jelenu!

Novi preokret?!

Zločin iz strasti? Nije bila srećna u braku, ali ubica je voleo Jelenu!

Koliko god vam to ludo zvučalo i on je rešio da pomogne u istrazi ubistva Jelene Krsmanović!
Objavljeno:

I dok ubica Jelene Majranović i dalje izmiče pravdi, astrolog Dušan Veličković kaže da je pevačicu ubio neko koga je ona volela i da joj u braku nikako nije moglo biti dobro. Drama ćerke ubijene pevačice: Tužno, ali ovo je jedini način da 5-godišnja Jana preboli Jeleninu smrt!

- Ovo je zločin iz strasti. Ubio ju je neko koga je ona volela i ko je nju voleo, neko kome je ona verovatno obećavala da će se razvesti. Ali pošto je ostajala u braku, ta se osoba osetila izdanom. Ona je bila vrlo inspirativna žena, proganjalo ju je nekoliko tipova i to je jedan od razloga što ne mogu da otkriju ubicu - kaže Veličković i dodaje: Mala Jana je videla ubistvo? Ćerka ubijene pevačice u policiji priznala da se dogodilo nešto strašno!
Printscreen/Youtube
- Izašla je iz kuće da ne bi gledala muža. I to je na kraju platila glavom. Verovatno je trebalo da se sretne sa osobom koja ju je gurala i protežirala i sa kojom je bila u emotivnoj vezi. Položaj njenog Marsa i Venere je takav da je ovo smrt o kojoj se priča, nešto kao Romeo i Julija - kaže Veličković i dodaje da u svemu ovome njen muž nije totalno čist. - Oni su se stalno i mnogo svađali. Jelenu ubio njen muž Zoran!? Dva puta pao na poligrafu, sad je glavni osumnjičeni! - Prošle godine su imali veliku bračnu krizu, trebalo je da se razvedu. Kada su počeli da se zabavljaju Jelena nije bila neko ko obećava, međutim, okolnosti u njenom životu su se promenile, a muž nije umeo da se nosi sa njenim uspehom. On se ustvari bojao njenog uspeha, jer je mislio da će da je izgubiti. Zoran se uz Jelenu šlepao, ona je bila bolja od njega u svemu. Lagao je prilikom svedočenja, jer se plašio da se ne otkrije da im u braku nije bilo dobro, objašnjava Veličković. (Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.