POSVAĐALI SE PRED KAMERAMA: Voditeljka JUTARNJEG PROGRAMA prekinula KOLEGU usred rečenice, pa mu ODBRUSILA!
Nemanja Velikić, Dajana Paunović, Foto: RTV Pink printscreen

NE DA NA SVOJU INTIMU

POSVAĐALI SE PRED KAMERAMA: Voditeljka JUTARNJEG PROGRAMA prekinula KOLEGU usred rečenice, pa mu ODBRUSILA!

Njihovo prijateljstvo na trenutak je umalo razrušilo njegovog komentarisanje Dajaninog privatnog života

Objavljeno:

Nemanja Velikić i Dajana Paunović su dobro poznati tandem! Njih dvoje su voditelji jutarnjeg programa "Svitanje", koje se emituje na televiziji "Pink", ali su i privatno dobri prijatelji.

foto: Vladimir Šporčić

Međutim, njihovo prijateljstvo na trenutak je umalo razrušilo Nemanjino komentarisanje Dajaninog privatnog života, u kome je naveo da, kako kaže, uprkos gradskim pričama, zna šta se zaista dešava sa Dajanom.

- Ona se žali stvarno, jako, jako često da nema sa kim SMS poruku da razmeni, a ovamo gradske priče svašta kažu... ne mogu ja da kažem, znam je jako dobro, znam njen privatni život - započeo je Nemanja, a onda ga je Dajana prekinula.

foto: Nemanja Nikolić

- Ne, ja moram da se ubacim, Nemanja jeste moj dobar prijatelj, ali moj privatni život do tančina niko ne zna. Svoju privatnosti i intimu čuvam za sebe, ali tako je celog mog života - dodala je ona pomalo uzrujano zbog njegovih komentara.

Bonus video

ACO LUKAS I SONJA ZVANIČNO RAZVEDENI! Folker je sad SLOBODAN ČOVEK: U sudnici se čula svađa! Bilo je ko na PIJACI! Evo šta je dobila Vuksanovićeva

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.