SMUVALA SE SA SESTROM SVOG DEČKA, PA JE ZBOG LJUBAVI NAPUSTILA SRBIJU: Svi se pitaju ZAŠTO je naša GLUMICA NESTALA!
Scena iz filma "Diši duboko", Foto: Printscreen

NEKAD I SAD

SMUVALA SE SA SESTROM SVOG DEČKA, PA JE ZBOG LJUBAVI NAPUSTILA SRBIJU: Svi se pitaju ZAŠTO je naša GLUMICA NESTALA!

Nikad sebi ne bi oprostila da tada nije poslušala svoje srce

Objavljeno:

Glumica Ana Franić proslavila se u ulozi čuvene Dace u seriji "Mješoviti brak". Zatim su usledila angažovanja u seriji "Ulica lipa" i filmu "Diši duboko".

Pored uloge u "Mješovitom braku" njena uloga u filmu "Diši duboko" (2004) njena je najzapaženija. Naime, Ana u filmu glumi devojku koja doživljava saobraćajnu nezgodu sa svojim dečkom. Dok se on oporavljao u bolnici, ona se zbližava s njegovom sestrom i započinje emotivnu vezu s njom.

foto: Printscreen

Ovo je prvi srpski film na temu ženske homoseksualnosti i kao takav ostavio je veliki trag u srpskoj kinematografiji.

Baš u trenutku slave, Ana je odlučila da se, iz privatnih razloga, povuče iz sveta glume i to zato što ju je vodilo srce.

Već četiri godina živi u Splitu sa suprugom roniocem, Markom Ižakovićem i sinom Andrijom, kojeg su dobili početkom 2015. godine.

foto: Printscreen

Razlog zbog kojeg je napustila glumačku karijeru iznenadio je njene prijatelje i kolege, ali kako je Ana Franić objasnila u jednom intervjuu, nikad sebi ne bi oprostila da tada nije poslušala svoje srce.

- Kada sam rešila da napustim sve i preseljenjem u Split okrenem novu stranicu, zaprepastila sam većinu prijatelja i kolega. Govorili su mi da je to velika hrabrost, a možda i ludost, ali osećala sam da činim najbolju stvar za sebe. S naknadnom pameću, drago mi je što mogu da kažem da nisam pogrešila. Povela sam se za tim da ne gubim ništa. Prijatelji i porodica uvek će to biti, ma kolika nas razdaljina delila. Nisam bila stalno zaposlena i svi znamo kakav je odnos prema honorarcima, a Beograd nema noge da mi pobegne. Oprostila bih sebi grešku, ali ne bih oprostila da nisam pokušala - objasnila je Ana u jednom intervjuu za Story.

foto: Printscreen

Ana je nastavila sa glumačkom karijerom i u Hrvatskoj.

Na pitanje da li joj nedostaje Beograd, Ana je tada odgovorila:

- Nedostaje mi uvek i zauvek. Često dolazimo, a opet nedovoljno. Gladna sam ga... Tek kada sam otišla, shvatila sam koliko mi je bio važan, koliko je bio moj. Grad, to sada sa sigurnošću znam, čine ljudi, a dom porodica i prijatelji. Ja zato imam dva doma. To osećam u svakom dolasku i odlasku. Bilo da ih napuštam ili im se vraćam, nešto treperi u meni. Često kažem da mrzim Split jer još nisam u njemu pronašla sve ono što sam u Beogradu ostavila. To kažem u afektu ili kad sam usamljena. Ali, kako mogu da mrzim grad mog, ali i suprugovog i sinovljevog detinjstva, grad koji mi je toliko lepog dao. Treba nam vremena i strpljenja, i Splitu i meni.

Bonus video

POSLEDNJA OSVETA SONJE VUKSANOVIĆA! Dok se Aca Lukas razvodio, pukli mu kaznu! Folkerova reakcija će je do SRŽI uvrediti

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.