Afera ugriz! Na sudu napokon otkriveno kako je došlo do tog čuvenog ujedanja Sergeja Trifunovića!

RAZMOTAVA SE KLUPKO

Afera ugriz! Na sudu napokon otkriveno kako je došlo do tog čuvenog ujedanja Sergeja Trifunovića!

Glumac Sergej Trifunović ispitan je danas u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu povodom incidenta koji se izmedju njega i Gorana Ilića dogodio u noći izmedju 26. i 27. marta ispred jednog kioska brze hrane na Vračaru
Objavljeno: 15:09h

Trifunović je u Palatu pravde došao u pratnji advokata, a ispred ga je čekao veliki broj novinara i fotoreportera. Glumac je saslušan bez prisustva javnosti. Sergej Trufunović kao srednjoškolac dok još nije čupao obrve! (FOTO)

Facebook/Sergej Trifunović
Tužilaštvo je najavilo da će saslusati krajem meseca sve svedoke koji su bili prisutni, odraditi veštačenja koja su neophodna i doneti nakon toga konačnu odluku povodom ovog incidenta. Opičen na gazdu! Pogledajte kakvog psa šeta Sergej Trifunović! (FOTO) Prilikom incidenta Trifunović je zadobio lake telesne povrede i zbrinut je u Urgentnom centru nakon čega je pušten kući. Mediji su tada preneli da su se Ilić i Trifunović posvađali ispred kioska brze hrane nakon čega je glumca Ilić izujedao po šakama, dok je Ilić tvrdio da ga Trifunović tom prilikom izgrebao po licu. Trifunović je, kako saznajemo, rekao tužilaštvu da je Ilić njega prvi napao tako što ga je udario u predelu lica, (a što se vidi i na snimku), te da je nakon toga je došlo do guranja i rvanja, pa su pali obojica. Dalje je naveo da je Ilić počeo da ga grize po prstima, i da je tada on njega gurao od sebe, pa ostavlja mogućnost da je tada Ilić zadobio mozda određene povrede. Trifunović je takodje naveo da ima utisak da je Ilić bio pijan ili drogiran. (Espreso.co.rs/Bulevar.B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.