TAJČI ŽRTVA SILOVANJA I ZLOSTAVLJANJA! Sve ove godine imala je VELIKI OSMEH na licu, a sada otkrivamo OVAJ UŽAS
Foto: Printscreen/ YouTube/ Cro Rec

JEZIVO

TAJČI ŽRTVA SILOVANJA I ZLOSTAVLJANJA! Sve ove godine imala je VELIKI OSMEH na licu, a sada otkrivamo OVAJ UŽAS

Bivša muzička zvezda sada organizuje "transformacijska krstarenja" za koje na njenim oficijalnim stranicama već postoji i lista čekanja za sledeću godinu.

Objavljeno:

"Provedite nedelju dana ploveći hrvatskom obalom i ponovo otkrijte kako da živite život za koji ste stvoreni. Domaćica, nagrađivana muzička umetnica, motivaciona govornica i trener transformacije, Tatjana Tajči Cameron, vodiće vas kroz nedelju dana dugu fizičku, mentalnu, emocionalnu i duhovnu detoksikaciju", stoji u opisu krstarenja nazvanog "Tajci's Transformational Retreat and Sea Cruise".

foto: Printscreen / Youtube

Na oficijalnim stranicama programa može se pronaći i deo posvećen Tajči, u kojem je bivša pevačica progovorila o sebi i otkrila dosad nepoznate detalje iz svog života. U kratkoj biografiji napisala je da je u mladosti bila seksualno zlostavljana.

"Kao mama trojice sinova i kreativna poslovna žena, svakodnevno se nosim s mnogo stresa. Kroz život sam se nosila i s nekim zaista velikim stvarima: izgubila sam muža i oca zbog raka; godinama sam se borila s depresijom i anksiznošću, kao tinejdžerka sam doživela seksualno zlostavljanje i borila se da ponovo zavolim sebe i vratim samopouzdanje", napisala je Tajči.

"Odrastajući u Hrvatskoj, usvojila sam neke veoma jednostavne, ali lekovite navike, poput važnosti deljenja hrane i vina s prijateljima, porodicom, ali i strancima; uživanja u dugim zdravim obrocima; laganog i dubokog disanja; uzimanja vremena za razmišljanje; pevanja, plesa i smeha; povezivanja s prirodom i međusobnog povezivanja, kao i povezivanja s Bogom. Ovo ću vam ponuditi na ovom 8-dnevnom odmoru", poručila je zainteresovanima.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.