NAKON PRELASKA NA ISLAM U OTVORENOM PISMU PROZVAO BRENU: Taman joj se Lukas skinuo s grbače, a nasukao joj se on?!?
Malo, malo, pa neko uputi Breni "otvoreno pismo", Foto: Prinscreen

O OVOME ĆE TEK SVI DA BRUJE

NAKON PRELASKA NA ISLAM U OTVORENOM PISMU PROZVAO BRENU: Taman joj se Lukas skinuo s grbače, a nasukao joj se on?!?

Pominje i Kusturicu...

Objavljeno: 17.09.2019. 21:41h
  • 36

Nakon što je priznao da je iz agnosticizma prešao u Islam, pevač Bojan Tomović tvrdi da svakodnevno dobija pretnje smrću, kletve i uvrede.

On se navodno sada zove Ammar Moštrokol, a kako kaže, zbog toga ga dobra većina pevača smatra izdajnikom zbog čega je on šokiran.

Taman što je nastupilo zatišje otkako je Aca Lukas žestoko javno isprozivao vlasnicu "Granda", sada je Bojan/Ammar uputio “otvoreno pismo” Lepoj Breni, u kome je, između ostalog, otkrio da će iz bezbednosnih razloga morati da se preseli u Istanbul.

foto: Printscreen Facebook

Njegovo pismo u celosti je preneo portal Nova.ba:

“Pismo” za Brenu, Fahretu i “Jelenu” Živojinović

Gde ću sad draga Fahreta?

“Ni na istok, Ni na zapad, na sever ni jug…

E Breno, Breno, ti znaš koliko si meni draga, bez obzira na moj sukob s Popovićem.

Sad tek shvatam kroz šta si sve prošla 90-ih i pitam se kako si sve to izdržala jer ja ne mogu više ovo. Ni Ammar ni Bojan nemaju više snage, a nemaju ni pojma gde će, šta će… Nisu više poželjni ni ovde, ni tamo, ni gore, ni dole…

Ti si bar mogla na Miami, a ja nemam predstavu đe ću, dok stalno dobijam poruke da je samo mrtav Ammar-dobar Bojan. Jbga…
I dok je Nemanja Kusturica heroj jer se “vratio veri prađedovskoj”, Ammar je izdajnik, poturica, neko ko je nepoželjan i koga treba proterati i ubiti, samo zato sto je izabrao novi život, ne ugrožavajući pri tom ama baš nikoga.

Kusturicu sam spomenuo samo zato sto smo rođeni istog datuma i to je jedino sto me spaja s njim, a s tobom me draga Fahreta, osim vjere, spaja još mnogo toga : ljubav prema muzici, ljubav prema ljudima bez obzira na veru i naciju, ljubav prema životinjama, ljubav prema parama, ljubav prema putovanjima… Jesi li primetila koliko puta piše lepa reč “ljubav”?

Lepa reč koja gvozdena vrata više NE otvara, barem kod nas na Balkanu. Ovde se, nažalost, odavno zaboravilo šta je to ljubav, tolerancija, zaboravilo se da je lepota ovoga sveta upravo u različitosti, pa bilo bi dosadno da smo svi isti…Zaboravlja se da smo svi mi, pre svega, LJUDI, jednaki pred Bogom i zakonom. Barem bi trebalo da je tako, ali nije, nažalost, NIJE.

I dok u tebi mnogi vide Jelenu, ja tek sada vidim da si ti Fahreta, morala da budeš Brena i ko zna šta si još sve morala 90-ih . Mislim, ništa se ne mora, ali je poželjno, jer ako pokušaš da budeš svoj – odmah si izdajnik, “neprijatelj”, nepoželjan i kao takvom može da se desi da ti prete, da ti otmu dete, da te kao gumicom izbrišu, da bi oni poželjni i “lojalni ” napokon došli do izražaja.

Dino Merlin je u pravu, daleko su Istanbul i Beč, ali ja zaista moram da biram između istoka i zapada jer sam ovde postao nepoželjan, bezbednost mi je ugrožena, iako se ja ne bojim ničega, smrti najmanje, ali skloniću se da im ne smetam, jer ne mogu više da podnesem vređanja, kletve, psovke, idem negdje a pokušam da živim bez stresa i punim plućima, bas u inat onima koji bi da me nema. Samo nemam pojma đe ću…

Možda ipak Turska? Ionako mi stalno govore “O Ammare Turčine, napušiš se k___ine,” pa đe će drugo “Turčin”, no u Tursku. Volim Istanbul. Grad na moru, na dva kontinenta, samo sto bi ja ipak izabrao Azijski dio Istanbula, jer ovaj Europski dio, koliko se ja sećam geografije, pripada Balkanu, a meni je Balkana preko glave.

I opet ponavljam, jer sam se po 100. put uverio u to da Balkan nije samo geografski prostor nego i dijagnoza, i to teza nego ova moja bipolarna.

Očigledno sam svih ovih mojih 37 godina živio u zabludi da je zlo na Balkanu samo glasnije, bučnije, a nikako brojnije. “Pogreši čovek”. I tako Fahreta, ako budeš pročitala ovo moje pismo daj neki savet, ali sa fejk profila za svaki slučaj, da ne ispadne da daleko bilo podržavaš “poturicu” Ammara

P. S. Praštaj na pravopisnim greškama, ipak sam ja samo turbo folk pevač ( bio nekad)"

 

Bonus video

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media