OTKRIVAMO MISTERIJU ILDINE POSLEDNJE POSVETE OCU: Stigla je SUZA OD PRE DESET GODINA! Šaban je još bio živ (VIDEO)
Ilda Šaulić, Foto: Printscreen

NAJEMOTIVNIJA ISPOVEST

OTKRIVAMO MISTERIJU ILDINE POSLEDNJE POSVETE OCU: Stigla je SUZA OD PRE DESET GODINA! Šaban je još bio živ (VIDEO)

Pevačica svoje emocije utkala u baladu

Objavljeno:

Ćerka preminulog kralja narodne muzike Šabana Šaulića, pevačica Ilda Šaulić, vratila se muzici i objavila prvu pesmu nakon porodične tragedije.

Ona je pesmu pod nazivom "Suza", čiji tekst nikoga ne ostavlja ravnodušnim, posvetila upravo pokojnom ocu, a objavila je na dan rođenja njenog sestrića Luke Adžića, inače Šabanovog unuka.

foto: Miloš Nadaždin

Pesmu sam prvi put čula pre deset godina, u vreme kada sam spremala svoj prvi album, ali u to vreme očigledno nisam bila ni pevački ni životno spremna da je otpevam. Nakon svega što se desilo, kada sam počela da razmišljam o povratku muzici prvo čega sam se setila bili su stihovi koje je napisao Peđa Medenica. Pozvala sam Endžija Mavrića da ga pitam da li je pesmu u međuvremenu neko uzeo i ispostavilo se da me je više od decenije čekala", kaže Ilda, koja je sve svoje emocije utkala u ovu baladu", rekla je Ilda za Telegraf.rs.

Pesmu sam posvetila svome ocu, ali pošto svako od nas ima nekoga koga nema, mislim da će se u njoj svi pronaći i da će se, dok je slušaju, setiti dragih ljudi koje pozdravljaju suzom", objasnila je pevačica.

Poslušajte Ildinu novu pesmu:

Bonus video

(Epsreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.