KO MI UPLATI 50 EVRA POKAZAĆU KOLIKO MESEČNO ZARAĐUJEM! Baka Prase objavio primanja, skoro niko nema OVOLIKU PLATU
Foto: Printscreen youtube/Baka Prase

DAĆETE OTKAZ I SNIMATI ZA JUTJUB

KO MI UPLATI 50 EVRA POKAZAĆU KOLIKO MESEČNO ZARAĐUJEM! Baka Prase objavio primanja, skoro niko nema OVOLIKU PLATU

Oni su svojom popularnošću pretekli neke od velikih domaćih i regionalnih zvezda, pa njihovi Jutjub kanali imaju daleko više sabskrajbera od pop i folk zvezda.

Objavljeno:

Oni su Jutjuberi, klinci koji mahom nemaju više od 20 i kusur godina, a najpopularniji među njima verovatno je Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase.

Kako se priča, Bogdan godišnje zaradi više od 52.000 dolara, što je na mesečnom nivou oko 4.333 dolara, odnosno oko 3.835 evra

foto: Printscreen

Baka je jednom prilikom tokom snimanja videa za njegov kanal rekao "Ko mi sada uplati 50 evra na račun, javno ću pokazati koliko zarađujem od jutjuba". Nije se ni nadao da će to neko uraditi, ali nakon svega par sekudni na njegovom računu je bilo preko 50 evra i sabskajberi su tražili da vide obebećano. Nije mu bilo svejedno ali sam je sebi uskočio u stomak - rekao je on.

foto: Printscreen

Takođe on je istakao da je to samo deo novca koji zarađuje. Ovo je samo od pregleda na YT, na to se nadovezuje njegov fastfud, modna marka, intagram reklame... Primera radi, jedna objava na storiju popularnih domaćih Jutjubera nije ispod 500 evra, a o pojavljivanjima na događajima, promocijama, te većim reklamnim kampanjama da ne govorimo.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.