Ovo su najbogatiji srpski zetovi! 6 Srpkinja koje su se venčale sa milijarderima! (FOTO)

alah se uvalih!

Ovo su najbogatiji srpski zetovi! 6 Srpkinja koje su se venčale sa milijarderima! (FOTO)

Da li su ovo najbolje udaje ikada? Njihovi muževi imaju toliko para da ni one, ni njihova deca, ni unuci, ma ni čitava loza - nikada neće morati da rade!
Objavljeno:

Staru srpsku izreku "Najvažnije je da se dobro udaš" pojedine naše dame su shvatile baš bukvalno. One su za svoje partnere odabrale dobre momke - teške nekoliko milijardi na bankovnim računima. Ne zna se koja je fatalnija! Zanemećete kad vidite kakve dekoltee nose ćerke naših zvezda! (FOTO) Opšte je prihvaćeno da su srpske žene najlepše, i kao takve, imaju mogućnost da biraju poznate i bogate muževe. One su svoju lepotu unovčile, i to pošteno! Kako li svima zapamte imena? Oni nam povećavaju natalitet - srpske zvezde sa najviše dece (FOTO) Ovo su samo neke od naših devojaka koje su se udale za svetske milijardere i sebi obezbedile i te kako dobar i lagodan život. Ovih 10 naših zvezda su danas ikone stila, ali njihovim stajlinzima iz 90-ih se smeje i DJ Krmak! (FOTO) 1. Dejana Kostić Ćerka srpske dizajnerke Marijane Mateus i preduzetnika Miodraga Kostića, pre neki dan se udala za naslednika jednog od najbogatijih ljudi u Ukrajini. Ona je za svog supruga izabrala Damira Ahmetova, naslednika ukrajinskog oligarha Rinata Ahmetova.

Printscreen/ Facebook/ Dejana Kostić
Bogatstvo porodice Ahmetov se procenjuje na 16 milijardi dolara. Oni poseduju čitavu avio-flotu od nekoliko malih aviona za privatna putovanja i zabavu, a prošle godine kupili su avion kakav poseduje i Vladimir Putin.
2. Sandra Maljničenko Nekadašnja manekenka i članica jedne od postava grupe "Models" Sandra Meljničenko udata je za ruskog biznismena i milijardera Andreja. On je bogatstvo stekao proizvodnjom uglja i mineralnog đubriva, a procenjuje se da ono iznosi oko 6,2 milijarde dolara.

kupio stan u Beogradu, megajahtu od 300 miliona dolara i jedno omanje ostrvo u Karipskom arhipelagu.
Ivana Berendika Ivana Berendika zaklela se na večnu ljubav mnogo starijem Tomasu Jermoluku

A photo posted by @armedelamour on

u vili vrednoj sedam miliona dolara

A photo posted by @armedelamour on

Jelena Jakovljević Jelena se skrasila pored Saida bin Draija, čije se bogatstvo procenjuje na nekoliko milijardi dolara.
i to na najskupljim lokacijama u Dubaiju.
Slavica Eklston Bernija Eklstona čije se bogatstvo procenjuje na 2,4 milijarde funti.
Slavica je ostala bogatija za 1,12 milijardi dolara.
Sandra Sibi Blažić manekenka koja je poreklom Srpkinja Kristijanom Bejlom
još u filmu "Američki psiho", ali je tek 2005. godine postigao pravu popularnost glumeći Betmena možemo samo da pretpostavimo na kolikoj svoti novca leži Sandra.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.