NIKOLA ĐURIČKO SE ODSELIO IZ SRBIJE?! Glumac otišao u Ameriku S PORODICOM, a razlog za to je VELIKI!
Nikola Đuričko, Foto: Vladimir Sporčić

NOVO ŽIVOTNO POGLAVLJE

NIKOLA ĐURIČKO SE ODSELIO IZ SRBIJE?! Glumac otišao u Ameriku S PORODICOM, a razlog za to je VELIKI!

Entuzijazma mu ne manjka, a prijatelji i kolege su mu poručili da jedva čekaju da gledaju njegova nova ostvarenja

Objavljeno: 14:06h

Glumac Nikola Đuričko je sa suprugom, ćerkom i sinom spakovao kofere, rešio da ode iz Srbije i inostranu karijeru gradi u Americi. Kako saznaje Blic, glumac je sa suprugom Ljiljanom dugo vremena razgovarao o preseljenju, a nedavno je došao pravi trenutak da slavu stekne van Balkana, te da se s najmilijima otisne preko grane.

- Nikola je danima pričao sa suprugom Ljiljanom i rešili su da je trenutak da se presele u Njujork, kao i da se glumac baci na pravljenje planova kako da tamo izgradi uspešnu karijeru, kakvu ima u Srbiji. Za početak su otišli godinu dana kako bi videli da li će ono što im Amerika nudi zadovoljiti sve njihove potrebe, a ukoliko sve bude išlo po planovima, njihova želja je da tamo i ostanu i izgrade život - kaže dobro obavešten izvor i dodaje da je Nikola pre preseljenja razradio planove za život u Njujorku:

foto: Damir Dervišagić

- Što se tiče karijere, Nikola je mislio na sve detalje. U trenutku kada je odlučio da ne čeka više ni dana, već da se u glumačkim vodama kaže oproba "preko grane" raspitao se za sve opcije koje su mu na raspolaganju. Kako je već imao brojna i uspešna iskustva s inostranim glumcima, uključujući i saradnju sa Andželinom Džoli na njenom filmu "U zemlji krvi i meda", veruje da mu snalaženje u Americi neće teško pasti.

Čim se s porodicom smestio, raspitao se i odlučio da pronađe agenta za kojeg veruje da će mu karijeru voditi u pravom smeru. Entuzijazma mu ne manjka, a prijatelji i kolege su mu poručili da jedva čekaju da gledaju njegova nova ostvarenja. Đuričko je sa suprugom i naslednicima razmatrao i opcije za obrazovanje dece, koja će svoje školovanje nastaviti u Njujorku.

foto: Dragana Udovičić

Odluku da napuste Srbiju podržali su Nikolini i Ljiljanini naslednici Nada i Đorđe. Kada su pronašli mesto za život, supružnici su započeli raspitivanje i koja škola je najbolja da bi naslednici na stavili obrazovanje, za koje ne žele da padne u drugi plan. Ostaje još da naprave izbor, te da vide kako će se uklopiti, ali zasad sve ide po planovima - zaključio je izvor.

Đuričko se nije javljao na telefon kako bi potvrdio ova saznanja.

foto: Damir Dervišagić

U JDP NA NEPLAĆENOM ODSUSTVU?!

Nikola je navodno uzeo godinu dana neplaćeno odsustvo u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, a ove informacije čelnici pozorišta nisu potvrdili.

- Ne možemo da komentarišemo te navode, to je privatnost svakog glumca. Možemo samo da prokomentarišemo njegovu glumačku karijeru, sve dalje ne - rekli su iz sektora koji se bavi odnosima sa javnošću.

Na pitanje kome u pozorištu da se obratimo kako bismo saznali da li je Nikola koji je njihov član narednu godinu na neplaćenom odsustvu, poručili su da ne znaju ko bi mogao da da takvu informaciju.

Bonus video

NON-STOP KRUŽE PRIČE KAKO JE PRETERALA SA OPERACIJAMA I DA PEGLA SAMO U FOTOŠOPU! Sada se snimila u kadi i bez trunke šminke! Evo kako STVARNO izgleda Helena Topalović!

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.