MIROSLAVU ILIĆU POKUŠALI DA ZAPALE KUĆU! Oko ponoći TROJICA muškaraca polivali BENZINOM i hteli sve da SPALE
Foto: Vladimir Sporčić, kURIR

TRAGEDIJA

MIROSLAVU ILIĆU POKUŠALI DA ZAPALE KUĆU! Oko ponoći TROJICA muškaraca polivali BENZINOM i hteli sve da SPALE

Pevača Miroslava Ilića umalo zadesila tragedija!

Objavljeno:

Kako Skandal saznaje od komšija Miroslava Ilića iz Mrčajevaca, pevaču umalo nisu spalili porodičnu kuću u selu, prenosi priču Alo.

- Primetili smo nekoliko momaka, mislim da ih je bilo trojica, oko ponoći se to desilo - započinje komšija iz Mrčajevaca i dodaje:

foto: Nemanja Nikolić

- Nosili su kanistere sa benzinom i upaljače. Video sam da polivaju oko kuće benzinom. Ne znam što su to radili i šta im je Miroslav kriv, ali sam siguran da su hteli sve da spale. Srećom, sve je video još jedan komšija i izleteo napolje. Čuo sam ga kako viče "Alo, šta radite to, bre?! Što polivate čoveku kuću benzinom?!" Kad su ga čuli, sva trojica su se uspaničila i rezbežala. Izbegnut je požar, ali da se sve to desilo malo kasnije kada svi spavamo, sve bi izgorelo. Svarno ne znam ko bi Miroslavu hteo da naudi, i to ovde u selu. Sva sreća da on sa porodicom tada nije bio ovde, nego su bili u Beogradu. On je sa svima dobar, svi ga cene i poštuju, sigurno niko iz sela nema s tim veze. Moguće da su neki huligani i vandali i da nije ništa lično, nego tako prave gluposti. U svakom slučaju, izbegnut je požar što je najvažnije - završava komšija priču.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Scandal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.