SESTRIČINA NATAŠE BEKVALAC KRENULA TETKINIM STOPAMA: Srpska pevačica Zoi zaljubljena u KONTROVERZNOG ALBANCA (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

KRV NIJE VODA

SESTRIČINA NATAŠE BEKVALAC KRENULA TETKINIM STOPAMA: Srpska pevačica Zoi zaljubljena u KONTROVERZNOG ALBANCA (FOTO)

Nata je svojevremeno proslavila albanskog biznismena Ćazima Osmanija

Objavljeno:

Gostujući u emisiji "Magazin in", srpska pevačica Zoi podelila je jednu veoma zanimljivu anegdotu od letos.

Sestričina Nataše Bekvalac ispričala je da se ovog leta u Grčkoj dopisivala sa jednim reperom putem društvenih mreža i deset dana samo o njemu pričala.

Uhodila sam ga preko Gugla i pratila kome lajkuje fotografije. Stvarno sam se zabrinula za samu sebe jer nikada nisam bila zaljubljena, pa sam pomislila kako bih se ja ponašala da sam stvarno u vezi sa momkom kada sam 24 časa pričala o osobi koja je fiktivna", rekla je Zoi.

foto: Espreso.co.rs

Za mladog repera je saznala kada je u klubu čula njegovu pesmu dok je u pozadini išao spot, a nada se da će se pri sledećem odlasku u Grčku i upoznati lično.

Što se striktno ove situacije tiče, bila sam u baru sa prijateljicom i dopala mi se pesma koja je išla u pozadini. Onda sam pogledala spot i pomislila: "Kako fantastičan, mlad momak!". On, zapravo, ima crvenu kosu do ramena i jezivo izgleda, ali lepo igra. Dok igra oseća ritam i ja sam to osetila kroz njega. Zbog toga sam mu poslala poruku na Instagramu i nastavili smo da se dopisujemo", priznala je Zoi.

foto: Espreso.co.rs

Reper u kog se sestričina Nataše Bekvalac zaljubila zove se August Gege, a umetničko ime mu je Sin Boy.

U pitanju je trep izvođač koji je od početka ove godine stekao veliku popularnost, uglavnom kod grčke omladine i izazvao brojne kontroverze.

Naime, August se ne dopada brojnim Grcima ponajviše zbog albanskog porekla, ali i novokomponovane muzike koju u Grčkoj nazivaju "mrmljanjem".

Augustovi roditelji su migranti iz Albanije o čemu je više puta pričao u emisijama kritikujući režim jer su do pre nekoliko godina bili korisnici socijalne pomoći. Takođe je bio i žrtva vršnjačkog nasilja zbog svog porekla, a odrastao je u siromašnijem kraju Atine Nea Joniji.

Sutra mogu da odem u Albaniju i da napravim karijeru, ali ja ne želim. Volim ovu zemlju i želim da ostanem u njoj. Ni u inostranstvu ne mogu da izdržim duže od sedam dana, bez Grčke i Albanije ne mogu da živim", rekao je gostujući na televiziji Antena.

Ljubav prema automobilima, lakoj zaradi i drogama dvadesetpetogodšinjak ponosno ističe u pesmama, ali i albansko poreklo, pa tako u pesmi "Americana" sa novog albuma "Ka Gu Ras" zapaženi su sledeći stihovi:

Ne možeš da budeš dobra majka jer si Amerikanka… Nisi Albanka, nisi Grkinja, a ni Kosovarka…

I pored neverovatnog uspeha novog albuma u Grčkoj, Sin Boy je trenutno u centru skandala zbog svađe sa diskografskom kućom za koju je izdao album, pa tako vlasnicu naziva "članom iluminata" i tvrdi da su hteli da mu "nameste ubistvo kako bi se obogatili".

Čelnike izdavačke kuće optužio je da su "krivi za smrt najveće grčke pevačke zvezde Pandelisa Pandelidisa", kao i da je "Micotakisova vlast podmetnula požare u Matiju kako bi svrgnuli Ciprasa sa vlasti".

Kao dokaz da se ne šali i da je to njegov stav do daljnjeg, obrisao je svu svoju muziku sa Jutjuba, pa tako i najveći hit "Mama" zahvaljujući kojem je cela Grčka saznala za njega.

Bilo kako bilo, Sin Boy je čovek koji je podelio Grčku i ličnost je na koju malo ko ostaje ravnodušan, pa ni naša Zoi.

foto: Printscreen, Damir Dervišagić

Podsećanja radi, i njena tekta Nataša Bekvalac ostala je poznata po aferi sa kontroverznim albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem, koji je nakon navodne veze sa novosadskom barbikom postao veoma popularan među ostalim pevačicama, pa samim tim i veoma interesantan srpskoj javnosti.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.