KAJIN LJUBAVNIK U PANICI, OBRISAO FOTOGRAFIJE KOJE SU IH IZDALE! Hrvatski fudbaler odmah reagovao i to BEZVEZE!
Foto: Printscreen Instagram

BRŽE BOLJE DA NIKO NE VIDI?

KAJIN LJUBAVNIK U PANICI, OBRISAO FOTOGRAFIJE KOJE SU IH IZDALE! Hrvatski fudbaler odmah reagovao i to BEZVEZE!

Hrvatski fudbaler Mateo Pavlović navodno je kriv za razvod Kaje Ostojić i Džuniora Džeka, budući da se, prema pisanju medija, već mesecima unazad dopisuje sa srpskom pevačicom, koja je boravila kod njega u Francuskoj, gde Mateo igra.

Objavljeno:

Pevačica Katarina Kaja Ostojić glavna je tema nakon što su pojedini mediji pisali da se pevačica razvodi zbog navodne prevare. Naime, u čitavu priču umeštan je i hrvatski fudbaler Mateo Pavlović.

Kaja i sedam godina mlađi fudbaler stupili su u kontakt pre par meseci preko društvene mreže Instagram.

- Mateo je poslao Kaji poruku i ona mu je odmah odgovorila. Prvo su se dopisivali nekoliko nedelja, nakon čega su se i videli. odmah su sevnule varnice među njima i ušli su u tajnu vezu. Međutim, Mateu se nije dopadalo to što Kaja uprkos njihovoj vezi i dalje živi sa Džuniorom Džekom, pa je tražio da raskine sa njim i da se preseli kod njega u Francusku - kaže izvor za "Srpski telegraf".

Ono sto je dobro...nikad ne zakasni ?

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic) on

Nakon što su Kaja i Mateo, u razmaku od nekoliko dana, objavili fotografije sa istog mesta, fudbaler je povukao potez koji je iznenadio mnoge.

Naime, Mateo je ubrzo nakon što se pročulo za vezu, obrisao fotografiju na kojoj se vidi da je na istom mestu na kojem se fotografisala i Kaja, ali ipak su mediji sačuvali ovu fotografiju!

foto: Printscreen Instagram

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.