MARINA UCENJUJE DARKA LAZIĆA! Oglasila se posle priča o raskidu i objasnila zašto ga je otpratila sa Instagrama
Foto: Printscreen Instagram

NAJISKRENIJI ODGOVOR DO SADA

MARINA UCENJUJE DARKA LAZIĆA! Oglasila se posle priča o raskidu i objasnila zašto ga je otpratila sa Instagrama

Otvorila dušu i priznala

Objavljeno:

Nakon što je u javnosti odjeknula vest da su se Darko Lazić i njegova verenica Marina Gagić otpratili sa Instagrama, kao i da je Marina izbrisala zajedničke slike, ona je rešila da samo za “Blic” otkrije šta se zapravo dogodilo i da li je između nje i folkera sve u redu.

- Nije bilo ništa štrašno, malo smo se sporečkali pa sam iz inata to uradila. Malo me rade hormoni - kroz osmeh navodi Marina koja je pre par meseci rodila sina Alekseja folk pevaču i dodaje:

foto: Vladimir Sporčić

- Taj profil zapravo ni ne vodi Darko, a i kad on kači fotografije retko kači gde smo nas dvoje. Onda sam razmišljala zašto bih samo ja kačila naše slike, pa sam rešila da promenim i naslovnu fotografiju na kojoj smo zajedno. Malo sam mu terala inat, ma klasična trudnica i hormoni, šta da vam kažem.

Odmah nakon što su mediji preneli da se par više ne prati na Instagramu, Darko je okačio zajedničku fotografiju sa Marinom, a ona je to kroz smeh ovako prokomentarisala:

- Šta da vam kažem, on je jedan jako nepredvidiv muškarac.

foto: Kurir

Ipak Marina ne krije da između nje i pevača ima trzavica u vezi.

- Ma naravno da se ponekad svađamo, sve je to normalno u vezi i braku, pogotovo kad imate malo dete. Darko nije savršen, ali ja prihvatam njegove i dobre i loše strane. Ja sam ga birala, to mi je što mi je - nasmejano kaže Marina i ističe:

- Ma mi se volimo više nego ikad i sve je kod nas u najboljem redu!

Bonus video

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.