LUNA ĐOGANI PIŠE MOLBE JUTJUBU ZA UKLANJANJE NEGATIVNIH REAKCIJA! Isplivali zahtevi mlade pevačice, SVE se OTKRILO
Foto: Printscreen Instagram

AUUU

LUNA ĐOGANI PIŠE MOLBE JUTJUBU ZA UKLANJANJE NEGATIVNIH REAKCIJA! Isplivali zahtevi mlade pevačice, SVE se OTKRILO

Luna Đogani je nakon pobede u rijalitiju Zadruga, krenula putem izgradenje svoje karijere pevačice. Ipak, put do zvezda nije lak, pa se Đoganijeva svakodnevno susreće sa preprekama.

Objavljeno:

One je nedavno gostovala u emisiji Ognjena Amidžića, a njeno gostovanje nije proteklo sjajno. Pored Ace Lukasa, gošća je bila i Tamara Đurić nova voditeljka Zadruge, koja reklo bi se nije imala podrđavajući stav prema Đoganijevoj.

Sa sličnom problemima ona se izgleda susreće i na mrežama i Jutruju. Naime, na stranici Zadruga - Pink, neko je objavio snimak ekrana na kojem se vidi da je navodno Luna Đogani poslala zahtev za brisanje reakcije na njenu pesmu na Jutjubu.

foto: Printscreen

Iznad fotografije je pisao i komentar.

- Lunci prica da joj ne smetaju hejteri, ne smetaju kritike, ona je imuna na to. A licno podnosi zahtjeve za uklanjanje reakcija na njenu pjesmu ... Evo vam kijevci da znate ko vam profile rusi i ko direktno sudjeluje u prijavama, zajedno sa svojom mamasitom. Screenovi koje slucajno iznesu NJENI fp-ovi su pravi a nisu nikakve montaze - pisalo je u komentaru iznad.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.