SLOBA OVO KRIJE KAO ZMIJA NOGE: Bio je sa OVOM ZADRUGARKOM, a nju je sad SRAMOTA što je pala na njega!
Sloba Radanović, Foto: Sonja Spasić

OPASAN ŽENSKAROŠ

SLOBA OVO KRIJE KAO ZMIJA NOGE: Bio je sa OVOM ZADRUGARKOM, a nju je sad SRAMOTA što je pala na njega!

Bili su prilično intimni pre Zadruge 3

Objavljeno:

Sloba Radanović do sada je uspevao da sakrije svoje silne seks afere, ali otkako je plesačica Nina Babić postala učesnica "Zadruge", pitanje je trenutka kada će ispričati sve što se dešavalo među njima, navodi "Svet", a prenose beogradski mediji.

- Sloba je Ninu spazio još zimus na snimanju Pinkovih zvezda, ona je nastupala kao trbušna plesačica i njemu je odmah zapala za oko. Videlo se to i po komentarima koje je davao, a koji Kiji Kockar baš i nisu prijali. Njih dvoje su zajedno sedeli u žiriju pa je Sloba i priznao da bi voleo da Nina bude u njegovom novom spotu.

foto: Printscreen

Kija mu nije ostala dužna pa ga je bocnula i rekla da i Anu Korać treba da ubaci u spot, na šta je on odgovorio da hoće, ali ironično.

Nakon snimanja Sloba je prišao Nini pa su razmenili brojeve jer je on insistirao da upravo ona bude u njegovom spotu. Isto veče su se čuli i našli se u kafiću na Novom Beogradu kako bi se dogovorili oko spota. Još par dana su se viđali, to je bila neka seks kombinacija, nije bila veza - kaže izvor.

foto: Printscreen Instagram

- Nakon što je ona učestvovala u spotu, on ju je maksimalno ispoštovao i potpisao je kao i celu ekipu. Međutim, njoj je zasmetalo to što se njeno ime našlo na poslednjem mestu i to iza šminkera, frizera i svih ostalih. Tu su se raspravljali i prekinuli kontakt. Ponovni susret desio se letos u Crnoj Gori, ali samo nakratko i ništa se nije desilo tada među njima, inače Sloba nije ni znao da će ona ući u "Zadrugu" - završava izvor.

Bonus video

SONJA VUKSANOVIĆ NASMEJANA IZAŠLA IZ SUDA: Razvela se od Lukasa i sva srećna ide da SLAVI! Karirani komplet koji je odabrala nosi JASNU PORUKU!

(Espreso.co.rs/ Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.